linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Satış Takip Programı: Bitrix24

Satış Takip Programı: Bitrix24

Bitrix24, ücretsiz satış takip programıdır. Tam bir satış döngüsü programı olan Bitrix24, ücretsiz CRM programı ile potansiyel müşterilere ulaşmanızda, onları müşteriniz haline getirmenizde ve satışları tekrarlamanızda etkili olur.

Müşteri görüşmelerinin teklife, tekliflerin ise siparişe döndüğü aşama olan satış, en çok önem gösterilmesi gereken süreçlerin başında yer alıyor. Hangi alanda faaliyet gösterirse göstersin her işletme için potansiyel müşterileri, fırsatları anlaşma aşamasına taşımak ve satışları artırmak en önemli konulardan biridir.

Satış yönetimi sadece gelir yarattığı için değil, aynı zamanda müşteri memnuniyeti oluşturmaya da katkı sağladığı için önemlidir. Satış yönetimine önem veren pek çok satış takip programı, müşteri takip programı arayışına girer.

Bitrix24 CRM satış takip programı satış süreçlerini, stok takibini, pazarlama süreçlerini, müşteri ilişkilerini takip edebilmenize ve etkin bir şekilde yönetebilmenize olanak sağlar. Bitrix24 ile karlılığı ve satışları artırırken müşteri memnuniyetini sağlamak, verimliliği artırmak çok kolaydır.

Bitrix24 Ücretsiz Satış Takip ve Müşteri Takip Programı

Bitrix24 ile satış planı yapmak ve satış döngüsünü yönetmek ise çok kolay:

– Önce potansiyel müşterilerinize ulaşın.

Bitrix24, potansiyel müşterileri kazanma konusunda size yardımcı araçlar ve çözümler sunar. Karşılama sayfası oluşturucu, müşteri yakalama formları ve sosyal medya pazarlama araçları ile birlikte gelir.

– Potansiyel müşterileri daimi müşteriler haline getirin.

Potansiyel müşterileri daimi müşteriler haline getirmek karlılığı artırmanın en etkili yollarından biridir. Bitrix24 potansiyel müşterilerinizi ödeme yapan müşteriler haline getirmenizde yardımcı olur. Otomatik e-posta pazarlama, tele pazarlama ve SMS pazarlama gibi araçlar ile müşterilerinizi her an ürün ve hizmetlerinizden haberdar edebilirsiniz.

– Müşterilerinizle iletişimde kalın.

Müşterilerle her an iletişimde kalmak ve müşteri memnuniyetini kazanmak son derece önemlidir. Her tüketici sorularına hızlıca cevap verilmesini, karşısında bir muhatap bulmayı ister. Müşterilerinize destek sağlama ve iletişim kurma konusunda Bitrix24 size yardımcı olur. Müşterilerinize ait verileri tek bir yerde tutabilir ve müşterilerinizle her an iletişim halinde olabilirsiniz.

– Tekrarlayan satışlara zemin hazırlayın.

Bitrix24 CRM’de tekrarlanan faturalandırma, tekrarlanan anlaşmalar gibi özellikler bulunmaktadır. Bu da bir ürünü tercih etmiş bir kişiye başka bir ürünü önerebileceğiniz ya da müşterilerinize özel teklifler gönderebileceğiniz anlamına gelir.

Satış ve müşteri takip programı ücretsiz araçları ile Bitrix24 karlılığı artırmanıza yardımcı olur. Üstelik satış süreçlerine ait tüm detayları ve aşamaları istediğiniz her zaman ve her cihazdan yapabilirsiniz.

Bitrix24’ü hemen denemek için GLOBALNET ile iletişime geçebilirsiniz. Bitrix24 Gold Partner İş Ortağı GLOBALNET, müşteri memnuniyetine öncelik tanır. Satış takip programı fiyatları ve ihtiyacınıza yönelik çözümler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hemen ücretsiz Bitrix24 kullanmaya başlayın.

https://blog.globalnet.com.tr/kayit

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

.tr Uzantılı Alan Adı Başvuruları

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.