linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

YAŞAM PROJELERİ Yayında …

YAŞAM PROJELERİ Yayında …

YAŞAM PROJELERİ Adını Verdiğimiz “Yaşam Alanları Projeleri Web Platformu” nu Gayrimenkul Sektörünün hizmetine gururla sunarız..

yasam-projeleri-yayinda
Yaşam Projeleri ile ;
NE Yapmayı Planladık ? Gayrimenkul sektöründe hayata geçirmek üzere planlanan ya da hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projeleri, Toplu Konut Yaşam Alanları, Toplu Çalışma, Ofis, İş Merkezi Alanları ve Toplu Alışveriş Alanları Projelerini tanıtmak, bilgilendirmek ve bu projelerle ilgilenenlere ayrıntılı bilgileri ulaştırmayı ve web platofrmumuz üzerinde paylaşmayı planladık.
NASIL Yaptık ? Uzun süren gayrimenkul sektör ve pazar araştırmalarımız ve hazırladığımız yol haritası çerçevesinde hedefe kilitlendik. Erişimi kolay ve pratik, aynı zamanda anlaşılır bir yapıda Toplu Yaşam Alanı Projelerini tanıtacak ve gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacak bir web platformu geliştirdik.
NE ZAMAN Yapmayı Hedefledik ? 2013 Yılı 2. Yarısından itibaren çalışmaları başlattık ve 2014 Yılbaşında yayına almayı hedefledik ve bu hedefe ulaştık.
NEREDE Yaptık ? GLOBALNET tarafından sağlanan ofis ortamında çalışmalarımızı sürdürdük, ziyaretlerimizi ve görüşmelerimizi yaptık. Raporlarımızı, planlarımızı ve yol haritamızı hazırladık. Sıra hayata geçirmeye gelincede GLOBALNET Sunucuları üzerinde www.yasamprojeleri.com alan adı üzerinde web platformumuzu yayına aldık.
NEDEN Böyle Bir Projeye İhtiyaç Duyuldu ? Her geçen gün tüm Dünyada olduğu üzere Ülkemizde de şehirlerin gürültüsünden ve kirliliğinden uzak yerlerde sosyal alanları gelişmiş, insanların ihtiyaç duyduğu spordan eğlenceye kadar bir çok tesisi içinde barındıran, otopark alanları olan stresten uzak ferah toplu yaşam alanları yapılmakta. Büyükşehirlerde başlayan bu esinti diğer illere de yayılmaya başladı. Bizler de Türkiye’deki bütün illerde yapılan bu tarz yaşam alanları, toplu çalışma ofis ortamları, iş merkezleri ve geniş büyük alışveriş merkezleri (AVM) alanları projelerini başından sonuna kadar ayrıntılarıyla tanıtmayı ve ayrıca bu alanlarla ilgili gelişmeleride web platformumuz üzerinden ilgilenen kişi firma ve kurumlarla paylaşmayı hedefledik. Projemizi sürekli geliştirme ve ileriye dönük yeni ek çalışmalarımızla daha geniş alanlara yaygınlaştırma çalışmalarımızda devam etmektedir.
KİM ya da KİMLER ? İnternet Teknolojileri üzerine faaliyet yürüten GLOBALNET İnternet Teknolojileri olarak yayına aldığımız Angora Sanat Portal Projemiz ( www.angorasanat.com ) sonrası yukarıda belirttiğimiz amaç ve hedefler çerçevesinde Gayrimenkul Sektöründe de nitelikli bir proje hayata geçirmeye karar verdik. Aynı zamanda uzun yıllardır Gayrimenkul ve İnşaat Sektörüne İnternet Teknolojileri (Web Siteleri, Web Hosting, Alan Adı ve SEO Hizmetleri vb.) hizmet veren Firma olarak, Müşteri Portföyümüzden aldığımız destek ve motivasyon ile aynı zamanda süreci yürüten Proje Lideri Handan Asal ESER Hanım’ın uzun ve değerli çalışmaları sonucunda GLOBALNET Proje Yönetim, Teknik ve İdari Ekibinin de katkılarıyla Yaşam Projeleri Web Platformumuzu internet üzerinde hayata geçirdik.
Bu bilgiler çerçevesinde Gayrimenkul ve İnşaat Sektörü projelerini, tanıtmak ve yayınlamak amacıyla Firmaların ve ilgili Halkla İlişkiler Tanıtım Ajanslarının katkılarını bekliyoruz.
“Yaşam Projeleri” Platformumuzda ; 
– Karma Kullanım
– Kentsel Dönüşüm
– Akıllı Şehir
– Akıllı Kent
– AVM’ler
– İş Merkezleri
– GYO Yatırım Projelerini
İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, İzmit ve tüm diğer illere yaygınlaştırmak üzere çalıştığımız bir çok geniş toplu yaşam alanı projelerine ait bilgileri bulabileceksiniz. Ayrıca Ulusal İnşaat Sektörü Firmalarımızın Yurtdışındaki projelerine de yer vermeyi hedeflemiş bulunmaktayız.
“Yaşam Projeleri” web platormunda ayrıca ; 
– GYO Firmaları
– TOKİ
– İnşaat Firmaları
– Belediye İştirakleri
– Değerleme Uzmanları ve Firmaları
– Kamu Kurum ve Kuruluşları
– Sivil Toplum Kuruluşları
– Yazarlar
– Eğitim ve Kurslar

– Emlak Portalları
– Dergiler ve Medya
– Franchising Firmaları
ile ilgili bilgi ve haberelerede yer vermekteyiz.
“Yaşam Projeleri” web platformunda Gayrimenkul Sektörüyle ilgili ;
– Mevzuat Bilgileri
– Şehir Haberleri
– Emlak piyasası bilgileri
– Özel emlak ilanları
– Eğitici bilgiler
– Mortgage haberleri
– Röportajlar ve
– Gayrimenkul Yatırımcılarına özel
ile ilgili bilgi ve haberelere de yer vermekteyiz.
Anahtar Kelimelerimiz : 
#KentselDönüşüm Projeleri
#YaşamKent Projeleri
#YaşamAlanları Projeleri
#TopluKonut Projeleri
#Toki Projeleri
#İnşaatSektörü Projeleri
#AVM Projeleri
#İşMerkezi Projeleri
#Gayrimenkul Projeleri
#Emlak Projeleri
#Şehir Projeleri
#AkıllıKent Projeleri
#AkıllıŞehir Projeleri
#EmlakKonut Projeleri
Sosyal Medya Hesaplarımız : 

Twitter : http://twitter.com/yasamprojeleri @yasamprojeleri
Facebook : http://facebook.com/yasamprojeleri
Web : www.yasamprojeleri.com
E-mail :  [email protected]

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.