linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

WordPress 4.9 Sürümü Yayında!

WordPress 4.9 Sürümü Yayında!

WordPress 4.9 sürümü kapsamlı bir güncelleme ile 16 Kasımda yayında. WordPress’in geliştirici ekibi bu sürümü de bir Jazz müzik efsanesine ithaf etti: Billy Tipton.
Hadi Şimdi WordPress’in hem son kullanıcılar için hem de geliştiriciler için getirdiği yeni sürüme bakalım!

Site Tasarım Özelleştirmelerini Taslak Olarak KAYDEDİN ya da ZAMANLAYIN
WordPress 4.9’un en kapsamlı değişikliği Özelleştir aracında yapıldı. Daha kapsamlı kontroller ve eklenen yepyeni fonksiyonlar ile artık Özelleştir aracını daha fazla kullanacaksınız. Bunlardan en dikkat çekeni ise taslak olarak kaydetme ve zamanlama fonksiyonudur. Bu özellik sayesinde tasarımsal değişiklikleri yazılarınızda olduğu gibi taslak olarak kaydedebilecek ve yaptığınız değişiklikleri dilediğiniz tarihten sonra yayına almak için zamanlayabileceksiniz. Özelleştir aracı üzerinde yaptığımız değişiklikleri hemen uygulama zorunluluğundan kurtulacaksınız. Bir kısmını yaptığınız ancak bitirme fırsatınızın olmadığı yarıda bıraktığımız değişiklikleri silmeden taslak olarak kaydedebilmeyi ve daha sonra kaldığımız yerden devam edebilmeyi sunmaktadır.

Ön İzleme Bağlantısını Paylaşın
Sitenizde Özelleştir aracı ile yaptığınız değişiklikleri yayınlama zorunluluğu olmadan dilediğiniz kişiye gösterebileceksiniz. Web sitesi üzerinde yaptığınız değişiklikleri yayınlamadan önce müşterilerinize gösterebileceksiniz.

Ön İzleme Bağlantısı ile Katılımcı Olun
Bu yeni özellik, değişikliklerin önizlemesini herkesle kolayca paylaşmanıza olanak tanır. Ön izleme URL’sini kopyalamanız ve herhangi bir kullanıcıya göndermeniz yeterlidir. Yeni değişiklikleri giriş yapmadan görebileceklerdir.

Kayıt Hatası Uyarısı ile Beyaz Ekrana Son
Kayıt hataları, eklentiler ve temalar sonrasında yaşanabilecek düzeltme telaşlarına artık son. WordPress’in yaptığı uyarılar sayesinde sorun olmaktan çıkacak. Eğer bu yöntemi bypass edip temaların ve eklentilerin dosyalarında doğrudan çeşitli değişiklikler yapmak isterseniz de, bu konuda WP’nin uyarısını, ayrıca dosyalarınızı yedeklemeniz gerektiği önerisini göreceksiniz.
Tema geliştiricileri bu yeni değişiklikleri özelleştirici JS API’sinde kullanabilecektir. Bu değişiklikler daha iyi kontroller, güzel dış paneller ve ekrandaki bildirimleri eklemelerine izin verecektir.

Tasarım Kilitleme
Eğer aynı site üzerinde sizin haricinizde bir başka kişi ya da kişiler de tasarımsal düzenlemeler yapıyorsa sizin yaptıklarınızı onların sildiklerine muhakkak şahit olmuşsunuzdur. Tasarım kilitleme özelliği ile artık yaptığınız değişiklikleri kilitleyerek başkalarının müdahale etmesine engel olabilirsiniz.

Tek Tuşla Metine Ortam Ekleme
“Ortam ekle” tuşu sayesinde tek tıkla oluşturduğunuz içeriğin içerisine ses, resim, video gibi ortam dosyalarını gömerek, bahsi geçen sayfayı daha da zenginleştirebilir, böylece yazının etkisini güçlendirebilirsiniz.

Not: Sürüm güncellemek isteyen web sitesi sahipleri öncelikle yedek almayı ve WordPress 4.9’a sürüm yükseltmeyi unutmamalıdırlar.
Dünyanın bir numaralı web site aracı WordPress’in yeni sürümü indirin ve yepyeni özelliklerle tanışın! WP Son Sürüm indir

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

.tr Uzantılı Alan Adı Başvuruları

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.