linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Web Sitenizi Responsif Yapıya Taşıyın

Web Sitenizi Responsif Yapıya Taşıyın

Son yıllarda tablet ve akıllı telefonlar aracılığıyla interneti kullananların sayısındaki artış %70’lere dayandı.

Dolayısıyla akıllı telefondan web sitesine giren ziyaretçilerin karşılaştığı sitelerin de bu Responsif akıma ‘uyumlu’ hale gelmesi şart oldu.

Konuyu biraz daha açarsak; bir web sitesi mobil cihaz kullanarak ziyaret edildiğinde Responsif olmayan bir site ile karşılaşıldığında sayfalar bozuk, yarım görüntüler ve tıklaması zor menülerle karşılaşan ziyaretçi bu siteyi ziyaret etmekten vazgeçebilmekte ya da aradığı bilgiye ulaşmakta zorluk çekmekte, en önemlisi de google haritalar üzerinden navigasyon özelliğini kullanarak ilgili adrese gitmekte zorluk çekilmekte. Ayrıca yazıları okuyabilmek için de yazıları büyütmek zorunda kalınmakta.

Responsif temalar kullanıcı dostu olması itibariyle bu tema tasarım altyapıları ile yapılan web siteleri iPhone, iPad, iMac, Samsung, HTC vb cihazlara göre ve/veya ios, android tabanlı akıllı telefon ya da tabletlere göre değişen ve düzgün bir görünümle ziyaretçilere kolay erişim imkanı sunarlar.

Örneğin; web sitenizi cep telefonundan ziyaret eden bir kişi masaüstü versiyonuyla karşılaştığı zaman oldukça zorlanacaktır. Fakat responsif bir tema kullanıldığı zaman ekran küçüldükçe web sitenizde küçülecek ve kullanıcıya rahat ziyaret ve kolay erişebilirlik imkanı sunacaktır.

Son birkaç yıldır ülkemizde de kullanılan Responsif temalar arama motorları tarafından da desteklenmekte, SEO içinde olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır.

GLOBALNET olarak son yıllarda gerçekleştirdiğimiz tüm projeleri responsif temalarla uluslararası standartlara uygun olarak geliştirmekte ve önceden geliştirmiş olduğu siteleri de yeni responsif akıma uygun hale getirmek üzere özel kampanyalar çerçevesinde yenilemekteyiz.

Siz de Web Sitenizi Responsif Yapıya Taşımak isterseniz GLOBALNET ‘e ulaşabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.