linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

WEB HOSTING Ankara

WEB HOSTING Ankara

İnternetteki Varlığınızın En Önemli Parçası olan Web Hosting Servislerinin Önemi

Web sitenizi barındırdığınız altyapıların güvenilirliği, kesinti oranları, sorun çözüm yöntemleri, hizmetin niteliği ve kalitesi, performansı, güvenlik altyapısı, Telekom ve İnternet Veri Merkezi Datacenter altyapısı gibi konular Kurumsal Firmanızın internetteki varlığı ve online itibarı açısından son derece önemlidir.

WEB HOSTING WEB SİTESİ ve E-POSTA BARINDIRMA HİZMETİ ALIYOR MUSUNUZ ?

Web Sitenizi barındırdığınız yer ve servisleri ile yeterliliği hakkında yeteri derecede bilgiye sahibi misiniz ?

Bu hizmeti de özellikle Bilgi ve Telekomünikasyon Kurumu (BTK) Yer Sağlayıcı Yetki Belgesine sahip Ulusal ve Kurumsal Seviyede hizmet veren firmalardan almanız, firmanızın bilgi, veri güvenliği ve de web sitenizin performansı açısından çok önemlidir.

Firmaların büyüklüklerine ve ihtiyaçlarına göre Web Sitesi Ev Sahipliği sadece Web Sitesi bulundurma veya sunucu kiralama ya da Sunucu Barındırma gibi hizmetler satın alınarak da mümkündür.

Web Sitesi Ev Sahipliği Web Hosting hizmetlerinde önemli olan başlıca unsurlar aşağıdadır ;

1. Web Siteniz hızlıca yüklenebilmelidir
2. Hizmet aldığınız barındırma servisleri kesintisizlik oranları yıllık bazda ideal olarak %99,99 seviyelerinde olmalıdır.
3. Hizmet aldığınız yerde Web Sitenizin yedekleri sürekli olarak tutulması ve firmanızda da bir yedeğinin bulunması önemlidir.
4. Sitenize veya sunucularınıza ev sahipliği yapan barındıran firma ve sitenizi barındığı veri merkezi, yerleşim yeri ve güvenilirliği hakkında muhakkak bilgi sahibi olunmalıdır.
5. Tabi ki önemli unsurlardan biri de aldığınız destek hizmetlerinin kalitesidir

6. Hizmet aldığınız sunucular tercihen Türkiye’de olmalıdır.

Yeni Türk Ticaret Kanuna göre her şirketin adı ve unvanına göre almış olduğu internet alan adı üzerinde yayında olan ve içeriği de yeni yasaya göre düzenlenmiş bir web sitesi sahibi olması zorunlu hale gelmektedir.

KURUMSAL ŞİRKET E-POSTA ADRESİNİZ VAR MI ve KULLANIYOR MUSUNUZ ?

Kullandığınız e-posta servislerinin önemi ve güvenliği hakkında bilgi sahibi misiniz ?

Bazı şirketler çalışanları ya da yöneticileri hotmail.com, gmail.com ya da yahoo.com uzantılı e-posta adresi kullanmaktadırlar. Bu türden e-posta adresleri üzerinden yazışmalar yapmak şirketin kurumsallığı adına uygun değildir. Ayrıca yeni yasaya göre internet alan adı uzantılı e-posta adresleri üzerinden yazışma yapılması zorunludur.
Ayrıca bu türden ücretsiz sağlanan adreslerin bilgi güvenliği açısından kullanılması da bazı sakıncalar bulunmaktadır.  Bu adresler başkalarının eline rahatlıkla geçebilir. Ayrıca dünya üzerinde bu türden adresler internet sunucuları tarafından spam yani istenmeyen e-posta statülerine girmektedir. Zaman zaman e-posta adresleri üzerinden gelen iletiler ya virüs içermesi ya da toplu mail gönderimi yapması sebebiyle internet sunucuları tarafından reddedilmektedir.

En doğrusu ve güvenilir olanı muhakkak suretle her şirketin kendi adını içeren bir alan adı üzerine açılan e-posta adresi kullanmasıdır. Ulusal şirketler için de mümkünse .tr uzantılı alan adı alıp, e-posta adreslerini de bu alan adlarına göre kullanmaları şirketin ciddiyeti ve kurumsallığı adına önemlidir. Ayrıca Türkiye’de de yavaş yavaş bir çok kurum ve kuruluş şirketin resmi adını taşıyan e-posta adresleri dışında adreslerle yapılan yazışmaları kabul etmemektedir.

E-Posta Adresi ve de Web Sayfalarınızı İnternet Üzerinde Barındırmak İçin Web Sitesi Ev Sahipliği Hizmeti (Web Hosting) satın almanız gerekmektedir.

GLOBALNET Profesyonel Kurumsal  Web Hosting Domain Seo Servisleri

Performansınız, güvenliğiniz, teknik sorunlarınız çözümsüz değildir. GlobalNET’in Türkiye lokasyonlu veri merkezlerinde bulunan yüksek kapasiteli sunucularını kullanarak, donanım ve yüksek performanslı hizmetlere yatırım yapmak zorunda kalmazsınız. Sistemlerimiz 7/24 izlenmektedir ve bir problem durumunda teknik ekiplerimiz en kısa sürede soruna müdahale etmektedir.

GlobalNET, 1999 Yılından bu yana Türkiye ve yurtdışı lokasyonlu sistemleri ile güvenli, hızlı ve kesintisiz barındırma sağlamaktadır.

Teknik destek konusunda farklı bir anlayış izleyen GlobalNET, ekip olarak siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak sorunsuz hizmet sağlamayı amaç edinmiştir.

  • Linux Tabanlı Güçlü Sistemlerimizden, isteklerinize uygun paket seçenekleri sunularak en ekonomik ve hızlı hizmeti alabilirsiniz.
  • Yüksek trafikli ve yüksek kapasiteli siteleriniz icin CDN ( Content Delivery Network ) hizmeti kullanarak, dünya çapında bulununan farklı lokasyonlardaki POP noktalarına verilerinizin kopyalarının alınması sağlanmaktadır. Bu hizmet ile birlikte müşterileriniz sizin isteğinize göre kendilerine en yakın lokasyondaki veya sistem tarafından adanmış lokasyondaki verilere erişerek sunucu ya da networklerde oluşabilecek anlık yoğunluk ve kesintilerin önüne geçilmesi hedeflenmektedir.
Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

.tr Uzantılı Alan Adı Başvuruları

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.