linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) SSL ve Alan Adı Hizmetinde GLOBALNET’ İ Tercih Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) SSL ve Alan Adı Hizmetinde GLOBALNET’ İ Tercih Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), alan adının yönetimi ve SSL güvenlik sertifikası hizmetinde firmamızı tercih etti.

GLOBALNET, Ankara hosting firmaları, Ankara web tasarım ve sunucu barındırma hizmeti sunan firmalar arasında önemli bir yere sahip olmakla birlikte, en sık tercih edilen firmalardan biri olmayı da başarmıştır.

İnternet hizmetleri ve dijital pazarlama hizmetleri sunan GLOBALNET, Ankara lokasyonlu olmasına rağmen Türkiye’nin her yerinden müşterilerine hizmet sunmaya devam etmektedir. Kurumsal mail hosting hizmeti, alan adı, zimbra mail sunucu, SSL sertifikası, web tasarım, sosyal medya yönetimi, e-ticaret, seo optimizasyon, CRM çözümleri, içerik geliştirme gibi pek çok alanda müşterilerine güvenilir ve kurumsal destek sunan GLOBALNET sürdürülebilir, kaliteli hizmet anlayışını misyon olarak belirlemiştir.

Merkezi Ankara olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, odalar ve borsalar arasındaki birliği, dayanışmayı sağlamak, oda ve borsa üyelerini mesleki faaliyetlerini kolay hale getirmek, ülkenin kalkınması, ekonominin gelişmesi için gerekli çalışmaları yürütmek ve Kanunda belirtilen hizmetleri yerine getirmek amacıyla kurulmuş olan, tüzel kişiliğe sahip, kamu kurumu niteliğinde meslek üst kuruluşudur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne GLOBALNET’ i tercih ettiği için teşekkür ederiz.

SSL Sertifikası Nedir?

Bir SSL sertifikası web sitesinin güvenli olduğunu ve e-ticaret sitesinden alışveriş yaparken kredi kartı bilgileriniz gibi önemli bilgilerin korunacağını belirtir. SSL genellikle şifrelerin, kişisel bilgilerin girilmesi gereken web sayfalarında kullanılır.

SSL sertifikaları, bir web sitesine ait sunucunun kimliğini doğrulamak, aktarılan verileri şifrelemek ve aynı zamanda veri aktarımı sırasında bütünlüğü korumak için kullanılır. Güvenliği sağlayan SSL katmanları, internet üzerinden iletişim gibi dünyanın en büyük ağı olan ağ iletişiminin güvenliğini sağlayan şifreleme protokolleridir.

Kısacası, bir SSL sertifikası, sanal işlemleri, geçişleri veya internet üzerinden veri alışverişini şifreler ve bu şekilde tamamen güvenilir bir hale getirir.

SSL sertifikası, web sitelerinde gerçekleşen veri trafiğinin güvenliğinin sağlanmasında son derece önemlidir. SSL sertifikaları, hem web sitelerine hem de web sitelerini ziyaret eden kullanıcılara büyük bir avantaj sağlar.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.