linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Türkiye Bilişim Derneği Kamu-BİB’22 ve BİMY’26 Bütünleşik Etkinliği Antalya Belek ELA Quality Resort Otel’de Gerçekleştirildi

Türkiye Bilişim Derneği Kamu-BİB’22 ve BİMY’26 Bütünleşik Etkinliği Antalya Belek ELA Quality Resort Otel’de Gerçekleştirildi

ELA Quality Resort Belek ‘de gerçekleşen etkinlikte ülkemizde dijital dönüşüm politikalarının sektörler üzerindeki etkilerinin konuşulduğu oturuma Cumhurbaşkanlığı, Bağlı Kuruluşlar, Bakanlıklar, Yerel Yönetimler, Üniversite Akademi, Özel Sektör, STK Temsilcileri, Bilim İnsanları, Bilişim Profesyonelleri ve Uzmanları katıldı.

Dünya Gazetesi yazarı Hilmi Develi’nin moderatörlüğünü yaptığı  “Dijital Dönüşüm Teknolojileri Çözümleri: Yapay Zeka” paneline* olarak katılım gösteren kişilere “Teşekkür Sertifikaları” TBD Etkinlik Yürütme Kurulu Üyesi Ertan BARUT tarafından takdim edildi.

TBD KAMU-BİB Hakkında

Bir kamu bilişim markası olan TBD KAMU-BİB, 1999 yılından beri etkinlikler gerçekleştirmeye ve kamu, üniversite, özel sektör bilişim yöneticilerinin ortak buluşma noktası olmaya devam etmiştir.

Kamu-BİB kamu Bilişim Merkezleri Yöneticileri Birliği;  özellikle kamu bilişim projelerinde edinilen bilgilerin paylaşımı, hem dünyada hem de ülkemizde bilişim teknolojileri alanındaki yeniliklerin ve bu yeniliklerden yola çıkarak etkin, verimli ve yararlı projeler oluşturma fikirlerinin ortaya çıktığı toplantılar düzenlemektedir.

Kamu-BİB toplantıları, bilişim sektöründeki sorunların tespiti, sorunları yaşayanların ortak akıl yürüterek ortaya koydukları çözüm önerileri, farklı bakış açılarının geliştirilmesi ve bu çalışmaların kamudaki verimliliğe doğrudan katkı sağlaması yönleriyle “Kamuda Verimlilik Toplantıları” olarak da bilinmektedir.

Şirketimiz GLOBALNET İnternet Teknolojileri Genel Müdürü Ertan BARUT, etkinliğin oldukça yararlı ve verimli geçtiğini, panele katılanlarında dijital dönüşüm süreçleri konusunda kapsamlı bilgiye sahip olduklarını belirtti.

*Panele Katılan Kişiler:

Dünya Gazetesi Yazarı Hilmi Develi moderatörlüğünde gerçekleşen panel;

iText İş Geliştirme Müdürü Aykut Avcı,

Bilişim A.Ş. Proje Müdürü Mert Çakmak,

AKSAV Siber Hukuk Koordinatörü Av. Elif Petek Özlü,

Logo Yazılım Dijital Dönüşüm Danışmanlığı Direktörü Tolga Gören,

TÜRKSAT Direktörü M. Emin Furkan’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

.tr Uzantılı Alan Adı Başvuruları

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.