linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Temmuz Ayı İnternet Varlıklarını Yenileyen Memnun Müşterilerimiz

Temmuz Ayı İnternet Varlıklarını Yenileyen Memnun Müşterilerimiz

GLOBALNET, İnternet varlıkları çözümleri, dijital pazarlama çözümleri ve en gelişmiş CRM çözümleri ile müşterilerinin memnuniyetini sağlamaya devam ediyor. Kurumsal ve profesyonel hizmet, sürekli ve sınırsız destek anlayışı ile sektörde edindiği önemli yeri korumaya devam eden GLOBALNET’in memnun müşterilerinin sayısı her geçen gün artıyor.

TOBB Alan Adı Yenileme Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Kanunda belirtilmiş olan hizmetleri yerine getirmek üzere kurulmuş, tüzel kişiliğe sahip olan kamu kurumu niteliğindeki meslek üst kuruluşudur.

TOBB, odalar ve borsalar arasındaki bütünlüğü ve dayanışmayı sağlamak, odalar ve borsalar üyelerinin meslek faaliyetlerini kolaylaştırmaya, ülkenin ekonomik olarak kalkınmasına ve ekonominin gelişmesine katkıda bulunmak üzere faaliyetlerini yürütmektedir.

TOBB, alan adı yenileme hizmetinde GLOBALNET’i tercih etti. Alan adı yenileme hizmetinde firmamızı tercih eden TOBB’ a teşekkür ederiz.

ORBİT LTD Alan Adı Yenileme Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

ORBİT, enerji santralleri ve endüstriyel tesislerin proje yönetimi ve anahtar teslim uygulama işlerinde alt yapı, inşaat işleri, elektronik-elektronik, mekanik ve teknolojik sistemlerin montaj işleri ile bu konularda projelendirme hizmetleri sağlamaktadır.

Çevresel duyarlılık içerisinde yüksek performans ve yüksek kaliteyi hedefleyen ORBİT, dijital dünyada varlığını devam ettirmek için alan adı yenileme hizmetinde tercihini GLOBALNET’ten yana kullandı. Firmamızı tercih ettiği için ORBİT’e teşekkür ederiz.

Sönmez Grup Kurumsal Hosting ve Alan Adı Yenileme Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Sönmez Şirketler Grubunun ana firması olan Sönmez İnşaat, ticari hayatına 1960’lı yıllardan itibaren başlamıştır. Sönmez İnşaat, pek çok uluslararası şirkete proje aşamasından, işletme aşamasına kadar hizmet sunmaktadır.

Sönmez Grup, kurumsal hosting hizmetinde ve alan adı yenileme hizmetinde tercihini GLOBALNET’ten yana kullanmıştır. Sönmez Grup’a firmamızı tercih ettiği için teşekkür ederiz.

Şimşekler İnşaat ve Bağlı Şirketler Grubu Web Hosting Hizmetinde Tercihini GLOBALNET’ten Yana Kullanıyor

Şimşekler İnşaat; turizm, maden, enerji gibi farklı sektörlerde faaliyet göstermekte ve projeler yürütmektedir. Şimşekler İnşaat ve bağlı şirketler grubu web hosting hizmetinde GLOBALNET’i tercih ediyor. Kurumsal web hosting hizmetinde GLOBALNET’i tercih ettiği için Şimşekler İnşaat’a ve bağlı şirketler grubuna teşekkür ederiz.

Tikta A.Ş. Web Hosting ve Alan Adı Süre Uzatımında GLOBALNET’i Tercih Etti

Tarımsal İklimleme ve Teknolojik Araştırmalar Anonim Şirketi TİKTA, tıbbi ve aromatik bitkilerden uçucu yağ elde edilmesinden, kültür mantarı yetiştiriciliği için mantar galerisi yapımına kadar pek çok faaliyette bulunmaktadır.

İnternet varlıklarının güvenliğini için GLOBALNET’i tercih eden Tikta’ya web hosting hizmetinde ve alan adının süre uzatımında firmamızı tercih ettiği için teşekkür ederiz.

Dalga Teknoloji Web Hosting Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Dalga Teknoloji, web hosting hizmetinde tercihini GLOBALNET’ten yana kullandı. Dalga Teknoloji’ye tercihini firmamızdan yana kullandığı için teşekkür ederiz.

USSAD Hosting ve Alan Adı Süre Uzatımında GLOBALNET’i Tercih Etti

Ulaşım sistemleri Sanayiciler Derneği USSAD, amacını hem yasalara hem de işbirliği içerisinde rekabet prensiplerine bağlı kalarak birlikte iş yapma kültürünü oluşturmak ve sektörün sorunlarını gidererek gelişmesine, ilerlemesine yönelik çalışmalar yapmak olarak belirtmiştir.

Alan adı süre uzatımında ve hosting hizmetinde tercihini GLOBALNET’ten yana kullanan USSAD’a teşekkür ederiz.

Kutman Madencilik Kurumsal Web Hosting Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Madencilik ve kömür işletmeciliği konusunda adını duyurmuş firmalardan biri olan Kutman Madencilik , “madeni ekonomiye, ormanı ise doğaya kazandırma”yı misyonu olarak belirtmiştir.

Web hosting hizmetinde GLOBALNET’i tercih eden Kutman Madencilik’e teşekkür ederiz

Avisena Kurumsal Hosting ve Alan Adı Süre Uzatımında GLOBALNET’i Tercih Etti

Çevre sağlık ve danışmanlık hizmeti sunan Avisena firması, kurumsal hosting hizmetinde ve alan adı süre uzatımı hizmetinde GLOBALNET’i tercih etti. Avisena firmasına tercihini profesyonel ve sınırsız destek sunma misyonunda olan GLOBALNET’ten yana kullandığı için teşekkür ederiz.

Telesoft Kurumsal Web Hosting ve Alan Adı Süre Uzatımında GLOBALNET’i Tercih Etti

İletişim ve haberleşme sistemleri alanında hizmet sunmakta olan Telesoft firmasına web hosting ve alan adı yenileme hizmetlerinde tercihini firmamızdan yana kullandığı için teşekkür ederiz.

Geoart Hosting ve E-Mail Hizmetini 5 Yıla Çıkardı

2009 yılında kurulmuş olan Geoart firması istinat yapıları, geoteknik mühendisliği uygulamaları, kaya ve taş düşmelerine karşı teknik çözümler, katı atık ve izolasyon işlerinde çözüm ortaklığı sunmayı amaçlamaktadır.

E-mail hosting hizmetinde tercihini GLOBALNET’ten yana kullanan Geoart hizmet süresini 5 yıla çıkar. Tercihini firmamızdan yana kullanan Geoart’a teşekkür ederiz.

Via Ponte Hosting ve Alan Adı Yenileme Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Topoğrafik etüt hizmetleri, zemin araştırma hizmetleri, karayolu ulaşım hizmetleri, kavşak projeleri, drenaj projeleri, geoteknik çözümler vb. alanlarda faaliyet gösteren Via Ponte Mühendislik hosting hizmetinde ve alan adı yenileme hizmetinde tercihini GLOBALNET’ten yana kullandı. Via Ponte’ye tercihini firmamızdan yana kullandığı için teşekkür ederiz.

Pekerler İnşaat Kurumsal Hosting ve Alan Adı Yenileme Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

1986 yılında kurulmuş olan Pekerler İnşaat pek çok alt yapı ve üst yapı projesini tamamlamıştır. İnşaat sektörünün öncülerinden biri olmayı hedefleyen Pekerler İnşaat alan adı yenileme ve kurumsal web hosting hizmetini de tercihini GLOBALNET’ten yana kullandı. Pekerler İnşaat’a teşekkür ederiz.

Zeysan İnşaat Kurumsal Hosting ve Alan Adı Yenileme Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Kurumsal hosting ve alan adı yenileme hizmetinde GLOBALNET’i tercih eden Zeysan İnşaat’a teşekkür ederiz. GLOBALNET, firmalara sunduğu kurumsal İnternet varlıkları hizmetleri ile güven sağlamaya devam etmektedir.

Timaş Alan Adı Yenileme Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Çatı, cephe ve yalıtım sektöründe faaliyet gösteren Timaş, yapı sektörünün çözüm merkezi olmayı hedeflemektedir. Alan adı yenileme hizmetinde tercihini firmamızdan yana kullanan Timaş A.Ş. ‘ye teşekkür ederiz.

Asal Grup Hosting ve Alan Adı Yenileme Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Asal Grup Otomativ İnşaat, kurumsal hosting hizmetinde ve alan adı yenileme hizmetinde tercihini GLOBALNET’ten yana kullandı. Asal Grup’a İnternet varlıkları hizmetinde firmamızı tercih ettiği için teşekkür ederiz.

Aysan Hukuk Web Hosting ve Alan Adı Yenileme Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Aysan Hukuk Bürosu, kurumsal web hosting ve alan adı yenileme hizmetinde GLOBALNET’i tercih etti. Aysan Hukuk Bürosuna, İnternet varlıkları hizmetlerinde tercihini GLOBALNET’ten yana kullandığı için teşekkür ederiz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.