linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

SSL GÜVENLİK SERTİFİKASI ALMALISINIZ !.. AMA NEDEN ?

SSL GÜVENLİK SERTİFİKASI ALMALISINIZ !.. AMA NEDEN ?

DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ,

Sunucularımız üzerinde barındırma hizmetlerinizi GLOBALNET olarak sağlamaktayız.
Aşağıdaki konuda bilgilenmenizi ve geri dönüşünüzü rica ediyoruz. 
ALAN ADINIZ/WEB SİTENİZE  >>> SSL GÜVENLİK SERTİFİKASI ALMALISINIZ !.. AMA NEDEN ? 
 
Google SSL Kullanımını Zorunlu Hale Getirdi. Google getirdiği bu uygulamayla eğer SSL SERTİFİKANIZ YOKSA ;
  • Sitenizi ziyaret edenlere “GÜVENLİ DEĞİL” UYARISI VERMEKTE
    • SSL Sertifikası olan yani (HTTPS://) ile çalışan sitelere internet tarayıcınızda alan adınızın olduğu yere “GÜVENLİ”, 
    • SSL’i olmayan siteler için ise “Bu Site Güvenli Değil” “Korumasız Bağlantı” gibi ibareler ziyaretçilere gösterilmekte. 
  • SSL Sertifikası olan Sitelere Öncelik vermekte, olmayan siteler GOOGLE ARAMALARDAKİ SIRALAMADAN DÜŞMEKTE 
    • GOOGLE üzerinde yapılan arama sonuçlarında SSL Sertifikası olan sitelere öncelik vermekte. 
    • SSL Sertifikasına sahip olmayan siteler ise SSL’i olan sitelerin altına düşebilmekte. 
Bu durum firma kurumsal güvenilirlik, itibar, rakiplerinize karşı ve iş geliştirme faaliyetleriniz açısından önemli olmakta, Siteleri ziyaret edenler bu ibareyi gördükleri zaman Firmalar/kurum/Kuruluşlar açısından sıkıntılı bir durum oluşabilmektedir.
 
GOOGLE SSL konusunda kararlı ve de bu konuda ilerleyen zamanlarda yeni uyarılar göndereceğini belirtti. 
 
Sayın Kuruluşunuzun alan adlarınız ve web sitelerinizin de bu durumdan etkilenmemesi için SSL Güvenlik Sertifikası Ürünlerimizle ilgili bilgilendirmekteyiz. 
 
Yazılı siparişiniz doğrultusunda birden fazla alan adı/web sitesi ya  da bir adet alan adı/web sitesi için aşağıdaki tutarlar üzerinden SSL kurulumu ve sertifikalandırma işlemi gerçekleştirilip, tarafınıza faturası gönderilecek, takiben sitenize SSL Sertifikası tarafımızdan kurulacaktır. 
SSL SERTİFİKALARI 
 
POSITIVE SSL
Positive SSL : En Ekonomik Seviye SSL Sertifikası
SSL Kurulum : Süreç işlemleri takip hizmetidir. Sunucuya kurulum tarafınıza aittir. Web Sitenizi yapan firmanında ssl ayarlarını yapması gerekecektir.
 
Positive SSL + Wildcard : ÇOKLU ALT ALAN ADI Destekli SSL Sertifikası. (ör; abcdef.alanadi.com.trxyz.alanadi.com.trwww.alanadi.com.tralanadi.com.tr ) 
SSL Kurulum (1 Adet) : Süreç işlemleri takip hizmetidir. Sunucuya kurulum tarafınıza aittir. Web Sitenizi yapan firmanında ssl ayarlarını yapması gerekecektir.

Positive SSL ( EV ) : TEMEL Seviye SSL Sertifikası
SSL Kurulum (1 Adet)  : Süreç işlemleri takip hizmetidir. Sunucuya kurulum tarafınıza aittir. Web Sitenizi yapan firmanında ssl ayarlarını yapması gerekecektir.
>> Lütfen fiyat teklifi isteyiniz ([email protected])
GLOBALNET “SSL GÜVENLİK” BİLGİLENDİRME YAZISI
 
Globalnet SSL Servisleriyle Web Siteniz Güvenli, Ziyaretçileriniz Güvende

globalnet ssl sertifika tanitim1

SSL sertifikaları neden bu kadar önemli?

Güvenli Giriş Katmanı olarak adlandırılan SSL (Secure Socket Layer) web siteniz ile ziyaretçilerin arasında güvenli şifrelenmiş bir bağlantı kurulmasını sağlamaktadır. SSL kullanan web siteleri web tarayıcılarının (Chrome, Firefox, Opera gibi) adres çubuğunda https:// ile başlayan sitelerdir. HTTPS ile başlayan SSL kullanan web sitelerini ziyaret eden kullanıcıların kişisel bilgileri ortamdaki farklı bir kullanıcı tarafından ele geçirilse bile anlamlandırılamaz. Bu yönüyle SSL sertifikası kullanan web siteleri ziyaretçilerine güvenli bir ortam sunabilmektedir.

Ayrıca SSL kullanan web sitelerindeki SSL sertifikalarının yetkili bir şirket tarafından onaylı olması bu sitenin güvenilir olduğunu gösterir. SSL kullanan bir siteye https:// olarak giriş yapan ziyaretçileriniz herhangi bir sertifika hatası almaz ve güvenle işlemlerini yapabilir.  Böylelikle kimlik avı riskini ve kullanıcılarınıza verilerinizin web sitenizde güvenli olmadığını bildiren tarayıcı uyarılarını kaldırabilirsiniz.

Üye olunan ve üye girişi yapılan web siteleri açısından SSL sertifikası çok önemlidir. Özellikle e-ticaret alış veriş sitelerinde kullanıcıların kredi kartı gibi bilgilerinin çalınması web sitesine hem maddi yönden hem saygınlık yönünden zarar verebilmektedir.  Web Sitenizin SSL sertifikasına sahip olması Internet üzerinde

kuruluşunuzun güvenilirliği yanında itibarınıza da katkı sağlamaktadır.

SSL, HTTPS ve GOOGLE

SSL sertifikasının benimsenmesi 2018 yılında da geçen senelerde olduğu gibi iyice artmaktadır.  Google yaptığı açıklamalarda SSL kullanmayan web sitelerini ziyaret edildiğinde GÜVENLİ DEĞİL“ olarak vurgulayacağını bildirmiştir.

SSL Sertifikası olan sitelere internet tarayıcınızda alan adınızın olduğu yere “GÜVENLİ”, SSL’i olmayan siteler için ise “Güvenli Değil” “Korumasız Bağlantı” gibi ibareler koyulmaktadır. Bu durum sitelerini ziyaret edenler için sıkıntı yaratmakta, soru işaretleri oluşturabilmektedir.

Ayrıca Google yaptığı açıklamalarla SSL Sertifikası olan sitelere öncelik vereceğini dile getirmiştir. Dolayısıyla SSL Sertifikasına sahip olmayan siteler Google aramalarda SSL’i olan sitelerin altına düşebilme riski taşımaktadır. Dahası, mobil sayfalarınızı Google AMP ile hızlandırmak istiyorsanız önce SSL sertifikası almak zorundasınız.

Google SSL konusunda kararlı ve de bu konuda yeni uyarılar göndereceğini duyurmaktadır. 2018’de, web siteniz hassas istemci verilerini işlemiyor olsa bile bir SSL sertifikası almak mantıklıdır. 

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

.tr Uzantılı Alan Adı Başvuruları

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.