linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Şirket Verilerini Bitrix24’e Taşıma

Şirket Verilerini Bitrix24’e Taşıma

Şirket veritabanını saklamak ve korumak herhangi bir sistemin en önemli ve öncelikli hedeflerinden biridir. Database olarak da bilinen veri tabanı, verilerin belli bir alanda depolanması anlamına gelmektedir. Karmaşık bilgi kayıtları için veri tabanını oldukça büyük bir öneme sahiptir.

Bir şirket için mevcut müşterilerin kişisel bilgileri, siparişleri, faturaları vb. bilgileri kayıt altında ve her an ulaşılabilir olmalıdır. Müşterilerin yanı sıra çalışanlara ait bilgiler de kolaylıkla erişilebilir bir sistem içinde tutulmalıdır. Tüm bunların güvenli, pratik ve işlevsel biçimde kayıtlarının tutulması çok kolay değildir.

Bitrix24 veritabanı yönetim sistemi ile verilerinizi tek bir yerde tutabilir ve istediğiniz her an erişim sağlayabilirsiniz.

İş süreçlerinizi Bitrix24’e taşımaya karar verirseniz, veri tabanınızı Bitrix24’e geçirme ihtiyacınız olacaktır. Bu durumda iki güvenli seçeneğiniz olacaktır:

CRM verilerini içer aktarma (.cvs dosyasını içe aktararak)

– CRM verilerini dışa aktarma (başka bir Bitrix24 hesabından veri aktarımı gerektiğinde)

Bitrix24 CRM Veritabanı Sistemi Nedir?

Bitrix24 ücretsiz CRM veritabanı yönetim yazılımıdır. Bitrix24 CRM veritabanı, hem mevcut müşterilerin hem de potansiyel müşterilerin bir listesini ve etkileşim geçmişini sakladığınız bir yerdir.

Bitrix24 ile kişilerinizi bulutta, mobilde ya da bilgisayarınızdan kolayca yönetebilirsiniz. Kişilerinizi kolayca içe ya da dışa aktarabilir, telefon görüşmelerini otomatik olarak kaydedebilir ve hatta e-posta pazarlama kampanyaları yürütebilirsiniz.

Bitrix24 CRM veritabanı için kurulum yapmanıza gerek yoktur. Üstelik Bitrix24 e-posta, telefon, sosyal ağlar ve anlık mesajlaşma programları ile entegre edilebilir. Yani bir e-posta iletisi aldığınızda otomatik olarak Bitrix24 CRM’ye eklendiği anlamına gelir.

İş süreçlerinizi ve verilerinizi güvenilir biçimde Bitrix24’e taşımak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Veritabanı içe aktarma ve veri tabanı dışa aktarma işlemleri profesyonel bir biçimde gerçekleştirilir ve iş süreçlerinizde hiçbir aksama olmaz.

GLOBALNET, Bitrix24 Gold Partner İş Ortağıdır ve Bitrix24 lisans, kurulum, yapılandırma, özelleştirme, eğitim, destek ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.