linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Satış Saldırısı ( #SalesBlitz )

Satış Saldırısı ( #SalesBlitz )

Satış saldırısı nedir ve işletmeler için ne anlama geliyor?

Satış saldırısı 1 kavramı en yalın anlatımıyla; bir işletmede çalışan tüm satış görevlilerinin, satış yapmak için tüm çabalarını sınırlı bir süre içerisinde ve belirlenmiş bir coğrafi alana odaklanarak gerçekleştirdiği, yoğunlaştırılmış bir satış faaliyeti olarak değerlendirilebilir.

Eğer uluslararası bir satış gerçekleştiriyorsanız; mahalle, şehir ya da bölge düzeyinde ve daha ilerisi ülke düzeyinde bir satış saldırısı planlayabilirsiniz.

Örneğin ocak ayında İstanbul’daki tüm reklam ajanslarına özel bir teklif sunarak iletişime geçmeniz, bir satış saldırısı örneği olabilir.

Satış Saldırısının Avantajları

Satış saldırısının işletmeniz açısından pek çok yararı vardır. Pazardaki dağılımların yüksek olduğu durumları ve marka bilinirliğini kısmen de olsa elde etmenin kolay olması satış saldırısının en önemli yararları arasında gösterilebilir.

Satış saldırısı fikirleri ya da stratejileri mi arıyorsunuz?

İlk satış saldırısı için Bitrix24 CRM olarak yardımcı olalım.

– Bitrix24 ile etkili bir satış saldırısı yapabilmeniz için mevcut ya da potansiyel müşterilerinizi, satış olasılıklarınızı, coğrafi konum da dahil olmak üzere sınıflandırarak ayırmayı kolaylaştırın.

– Önceden belirlenmiş olan bir kurala bağlı kalarak satış ekibinize hem manuel olarak hem de otomatik olarak müşteri adayları atayın.

– Böylece satış saldırısı başlamadan önce, her bir satış görevlisi mevcut ve potansiyel müşterilerin listesini edinmiş olur.

– Bitrix24 faaliyet raporları sayesinde satış saldırısı eylem planını kontrol edebilir, takibini sağlayabilir ve sonuçları gerçek zamanlı olarak karşılaştırabilirsiniz.

– Planlanmış bir satış saldırısı belirli bir zaman aralığında gerçekleşeceğinden, eylem planının nasıl ilerlediğini takip etmek için Bitrix24 CRM’deki günlük satış raporlarını kullanabilirsiniz.

– Bitrix24 CRM’i görevler ve projeler ile birleştiği için, satış saldırısının lojistiğini Bitrix24 hesabınızdaki görev yönetimi araçları ile oldukça kolay bir biçimde yönetebilirsiniz.

Satış saldırısı yapmaya hazır mısınız?

Gelin Satış saldırısı ve tüm satış girişimlerini başlatmak için “180’den fazla ülkede, 6 milyondan fazla işletme tarafından satış girişimlerini başlatmak için kullanılan ve dünyanın en popüler ücretsiz CRM’i olan Bitrix24” ile tanıştıralım.

GLOBALNET Bitrix24 Gold Partner İş Ortağıdır ve hem Türkiye’de hem de yurtdışında Bitrix24 müşterilerine lisans, kurulum, yapılandırma, özelleştirme, eğitim, destek, danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Siz de iş süreçlerinizi dijitale taşımak, müşteri ilişkilerini, verileri, insan kaynaklarını, projeleri, görevleri, iş ortaklarını, satış ve pazarlama kampanyalarını tek bir yerden, her an yönetebilmek ve takip edebilmek için Bitrix24 ile tanışmaya geç kalmayın!

Hemen şimdi ücretsiz CRM Bitrix24 kullanmaya başlayın– blog.globalnet.com.tr/kayit

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

.tr Uzantılı Alan Adı Başvuruları

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.