linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Responsive Web Tasarımı (Responsive Web Design) Nedir?

Responsive Web Tasarımı (Responsive Web Design) Nedir?

Responsive site tasarımı, duyarlı, mobil uyumlu web tasarım anlamına gelir. Yani responsive tasarım, web sitesine mobil, tablet gibi cihazlardan girildiğinde de site içindeki görsel, yazı gibi ögelerin ekran genişliğine göre yeniden şekillenmesidir.

Özellikle son zamanlarda kullanıcıların mobil cihazları daha fazla tercih etmeleri responsive web tasarıma verilen önemin artmasına neden olmuştur. Kullanıcılar mobil cihazlarla uyumlu olmayan web sitelerini dolaşmakta güçlük çekerler ve bu nedenle de tekrar ziyaret etmek istemezler.

Reponsive tasarımlar sadece kullanıcılar tarafından değil, arama motorları tarafından da destekleniyor. Bu nedenle web sitesi tasarımının duyarlı olması, hem kullanıcılar tarafından hem de arama motorlarında görünür olmak açısından önemlidir.

Responsive (Duyarlı) Web Tasarımın Önemi

Duyarlı tasarım ziyaretçilerinize keyifli ve kolay bir kullanım sağlar.

Müşteri deneyimini iyileştirmenin çok önemli olduğunu biliyoruz. Ziyaretçilerinize, müşterilerinize basit ve duyarlı bir web tasarımı sunarak, onların isteklerine ulaşmaları için destek olabilirsiniz. Web sitenizin gereksiz dokümanlardan ve menü başlıklarından arındırılmış yani sadeleştirilmiş olması gerekir. Responsive tasarımın temelinde basitlik kavramının önemli bir yer tuttuğunu unutmayın.

SEO için olmazsa olmazlardan biri de duyarlı tasarımdır.

Arama motorlarında web sitenizi üst sıralara taşıyacak pek çok ölçüt bulunmaktadır. Google tarafından bu kriterler açıklanmasa da responsive tasarımın önemini göz ardı etmek mümkün değildir.

Kesintisiz bir müşteri deneyimi sunmak, duyarlı web tasarımı ile daha kolaydır.

Duyarlı bir web sitesine sahip olmanın avantajlarından biri de kullanıcılara iyi bir deneyim sunmaktır. Web sitenizde aradığı bağlantıları bulan ve rahatlıkla gezinti yapan bir kullanıcı elbette web sitenizi yeniden ziyaret etmeyi tercih edecektir.

GLOBALNET web tasarım Ankara lokasyonu başta olmak Türkiye’nin her yerinden müşterilerine hizmet sunmaya devam etmektedir. Dijital varlıklarınızın güvenliği ve güncelliği için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.