linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Repline İçerik Girişi ve İçerik Güncelleme Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Repline İçerik Girişi ve İçerik Güncelleme Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

GLOBALNET, İnternet varlıkları ve dijital pazarlama hizmetleri ile müşterilerine çözümler üretmeye, hizmet sağlamaya devam etmektedir. GLOBALNET yılların tecrübesi, her biri kendi alanında uzman personeli, sınırsız destek anlayışı ve benimsediği öncelikli müşteri memnuniyeti anlayışı ile sektördeki önemli yerini korumaya devam etmektedir.

Web tasarım, web hosting, alan adı, web içerik geliştirme, e-ticaret çözümleri, seo ve sosyal medya çözümleri, e-mail marketing, CRM çözümleri, online itibar yönetimi gibi pek çok farklı hizmeti müşterilerine sağlayan GLOBALNET, Repline firmasına da web sitesi içerik güncelleme hizmeti sağladı.

Kozmetik, kişisel bakım ve makyaj aksesuarları kategorisinde hizmet sunmakta olan Repline, Türkiye genelinde dağıtımını üstlendikleri markaları, Türkiye pazarında en iyi yerlerde konumlandırmayı hedeflemektedir.

Web tasarımı da GLOBALNET tarafından yapılmış olan Repline, web sitesi içerik girişi ve içerik güncelleme hizmeti için tercihini yeniden GLOBALNET’ten yana kullandı. Repline firmasına, İnternet Varlıklarını GLOBALNET’e emanet ettiği için teşekkür ederiz.

Web Sitesi İçerik Güncelleme Hizmeti

Dijital dünyada varlık göstermenin en önemli adımı bir web sitesine sahip olmaktır. Ancak firmaların bir kısmı web sitesi yayına alındıktan sonra işinin bittiği gibi yanlış bir algıya kapılmaktadır. Oysaki hem arama motorları hem de web sitesini ziyaret eden kullanıcılar; güncel içerik, görsel ve güncel çalışmalar görmek isterler. Aktif ve aynı zamanda güncelliğini koruyan web sitelerini kullanıcılar daha sık ziyaret ederler ve web sitesinin arama motorlarındaki değeri ve sıralaması yükselir.

GLOBALNET, web sitelerinin güncelliğini korumak, arama motorlarında üst sıralara çıkmak ya da sıralamasını korumak isteyen kurum, kuruluş ve işletmelere güncelleme hizmeti de sağlamaktadır.

Web sitesi güncelleme nasıl yapılır, web sitesinde değişiklik nasıl yapılır, neden web sitesi yaptırmalıyım?” gibi sorularınız ve merak ettiğiniz her konu için bizimle iletişime geçebilirsiniz. İnternet varlıklarınızı GLOBALNET güvencesine almak için geç kalmayın!

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.