linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Remarketing Yeniden Pazarlama Nedir?

Remarketing Yeniden Pazarlama Nedir?

Yeniden pazarlama, web sitenizle ya da mobil uygulamanız ile daha önce etkileşimde bulunmuş olan ziyaretçilere ulaşmanın yollarından biridir ve dijital pazarlamada sıklıkla kullanılır.

Yeniden pazarlama, yeniden hedefleme olarak bilinen remarketing, web sitenizi daha önce ziyaret etmiş ya da işlem yapmış kullanıcılara hedefli reklamlar sunma taktiğidir. Bu taktik, belirli bir ürün, hizmet ya da teklifi tanıtmak ya da satış yaratmak gibi belirli bir dönüşüm hedefine ulaşmak için kullanılır.

Dijital pazarlama kampanyalarının başarılı sonuçlar vermesi için, ziyaretçilere müşteriniz olabilmesi için ikinci bir şans sunmanız gerekir. Bu ikinci şans ise yeniden pazarlamadır.

Örneğin e-ticarette remarketing reklamları, kullanıcıların sepete eklediği ancak satın almadan siteden ayrılan ürünü görüntüleyerek terk edilmiş alışveriş sepetlerini kurtarmak için kullanılabilir.

Yeniden pazarlama örnekleri çeşitlendirilebilir. E-posta remarketing, sosyal medyada remarketing ya da arama motorlarına yönelik remarketing gibi alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Farklı yöntemler, farklı hedef gruplarında işe yarayacaktır.

Yeniden Pazarlamanın Avantajları

Web sitenizi ziyaret eden kullanıcılara reklamları yeniden hedeflemek için yeniden pazarlamayı kullanmak hem hedef kitlenize hem de işletmenize çeşitli yararlar sağlar:

– Web sitenizin ziyaretçi oranlarını artırabilirsiniz.

– Çeşitli yeniden pazarlama kampanyaları ile dönüşümleri artırabilirsiniz. Yeniden hedeflenmiş reklamlar gören müşterilerin web sitenizde dönüşüm sağlama oranı daha fazladır.

– Tüketicilere daha alakalı ve kişiselleştirilmiş reklamlar göstermek müşteri deneyiminin iyileşmesini sağlar.

– Yeniden pazarlama ile hem satışlarınızı hem de karlılığınızı artırabilirsiniz.

– Marka bilinirliğini artırmada remarketing etkili yöntemlerden biridir.

Remarketing, özellikle çevrimiçi trafiği satışa döndürme politikanız için etkin bir araçtır. Bu doğrultuda firmaların dijital pazarlama stratejileri oluştururken yeniden pazarlama yöntemlerini kullanmaları faydalı olacaktır.

Doğru dijital pazarlama stratejileri ile ziyaretçilerinizin ve satışlarınızın sayısını artırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. GLOBALNET dijital pazarlama çözümleri ve sunduğu kurumsal hizmet ile müşterilerinin memnuniyetini sağlamaya devam etmektedir.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.