linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Rahmi AKTEPE Kişisel Web Sitesi Yenilendi!

Rahmi AKTEPE Kişisel Web Sitesi Yenilendi!

Ankara web tasarımı yapan firmalar arasında önemli bir yere sahip olan ve küresel ölçekte hizmet sunan GLOBALNET, sağladığı dijital çözüm önerileri ve internet varlıkları çözümleri ile kaliteli hizmet anlayışını sürdürmektedir.

Web tasarım konusunda alanında en iyilerden birisi olan GLOBALNET sadece kurumsal web site tasarımı değil, kişisel web sitesi tasarımı da yapmaktadır.

Teknolojinin her alana, her kesime yayıldığı günümüzde bireysel olarak kişilerin dijital itibar sağlayabilmelerinin en önemli yollarından biri kişisel web sitesi, kişisel profil ve kişisel blog açmaktan geçmektedir. Kişisel bir web sitesine sahip olmak demek, internet ortamında sizi arayan, takip eden, ulaşmak isteyen insanlara kolaylık sağlar.

Türkiye’nin önde gelen isimlerinden biri olan Rahmi AKTEPE, kişisel web sitesi GLOBALNET tarafından yenilendi. Yalın, anlaşılır ve farklı cihazlarla uyumlu tasarıma (responsive) sahip bir web sitesi hazırlandı. Türkiye Bilişim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi AKTEPE’ye GLOBALNET’i tercih ettiği için teşekkür ederiz.

Rahmi Aktepe Kimdir?

1955 doğumlu olan Rahmi AKTEPE, 1978 yılında Hacettepe Üniversitesi Matematik bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisansını AİTİA’si İşletme Bölümünde tamamlamış ve iş hayatına 1978 yılında Devlet Demir Yolları Bilgi İşlem Merkezi’nde Programcı olarak işe başlamıştır.

Türkiye Bilişim Vakfi’nın kurucusu olan ve Türkiye Bilişim Derneği’nde (TBD) 3 dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan AKTEPE, 16 yıl boyunca TBD Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. 2012 ile 2014 yılları arasında TOSYÖV Yönetim Kurulu başkanlığı yapan AKTEPE, çalışmalarını gerçekleştirirken her daim ‘Teknoloji üreten bir Türkiye’ hedefini gerçekleştirmeye çalışmıştır. Türkiye’de bilişim sektörüne değer katmayı, yerli ve milli yazılımı desteklemeyi hayatının amacı edinmiş olan AKTEPE, ülkemizin geleceği açısından son derece önemli çalışmalara imza atmıştır.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.