linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Oğuzhan Construction Web Sitesi Yenileme ve SEO Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Oğuzhan Construction Web Sitesi Yenileme ve SEO Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Oğuzhan Construction mevcut web sitesi GLOBALNET tarafından güncellenerek yeni tasarımı ve kullanımı kolay ara yüzü ile yayına alındı. SEO’ya uygun web sitesi tasarımı alanında uzman ekipler tarafından yapıldı ve yayına alınmadan önce gerekli kontrollerden test aşamalarından geçirildi.

Web sitesi tasarımı hem arama motorları göz önünde bulundurularak hem de kullanıcı odaklı olarak geliştirildi. Kullanıcıların web sitesinde uzun süre vakit geçirmelerini, aradıkları bilgilere kolayca erişebilmelerini sağlayan bir tasarım seçildi.

Oğuzhan Construction web sitesi yenileme hizmetinin yanı sıra SSL ve hosting hizmetinde de tercihini GLOBALNET’ten yana kullandı.

İnternet varlıklarının güvenliği için GLOBALNET’i tercih eden firma SEO çalışmaları ve içerik geliştirme hizmetinde de GLOBALNET’i tercih etti.

İnternet varlıkları ve dijital pazarlama çalışmalarında tercihini firmamızdan yana kullanan Oğuzhan Construction’a teşekkür ederiz.

Yeni ve güncel tasarımı ile yayına alınmış web sitesini  https://oguzhanconstruction.com/ adresinden inceleyebilirsiniz.

Oğuzhan Contruction Hakkında

Yerli ve yabancı pek çok müşteriye hizmet sunmuş olan Oğuzhan Contruction müşterilerinin yaşam standartlarını yükseltmeyi ve iyileştirmeyi amaçlamaktadır.  Dürüstlük ve güveni prensip edinen firma, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak pek çok projeye imza atığını ve yeni projeler geliştirmeye de devam edeceğini belirtmektedir.

İnternet varlıklarının, dijital varlıklarının güvenliği ve güncelliği için tercihini bizden yana kullanan memnun müşterilerimizden biri olmak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Her biri alanında uzman ekibimiz, profesyonel ve kurumsal hizmet anlayışımızla müşteri memnuniyetini her daim ön planda tutmaya devam ediyoruz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.