linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Nurol LLC Kurumsal Web Sitesi Yayına Alındı!

Nurol LLC Kurumsal Web Sitesi Yayına Alındı!

Nurol Holding şirketler topluluğuna ait Nurol LLC Web sitesi responsive tasarımı (farklı cihazlarla duyarlı/uyumlu tasarım) ile yayına alındı! GLOBALNET’in alanında uzman ekipleri tarafından tasarlanan kurumsal web sitesi yayınlanmadan önce gerekli tüm kontrollerden geçirilip onaylandıktan sonra yayına alma süreci başlatıldı.

Nurol LLC, Nurol İnşaat’ın bilgi ve tecrübelerini Körfez Bölgesi’ne taşımış ve 2003 yılında Birleşik Arap Emirliklerinde Abu Dabi merkezli olarak kurulmuştur. Nurol LLC, başarılı geçmişi ve bölgesel deneyimi, nitelikli kadrosu ile NUROL Grubunun Körfez Bölgesi’ndeki başarılı bir temsilcisi olmaya devam etmektedir.

Nurol LLC web sitesinin tasarımı SEO kriterleri göz önünde bulundurularak yapılmıştır. Web sitesinin tasarımı bilgisayar, mobil ve tablet gibi cihazlarda da uyumlu biçimde çalışır. Günümüzde arama motorları da tıpkı kullanıcılar gibi responsive tasarımlara önem vermeye başlamıştır.

Kurumsal Web Sitesi Nasıl Olmalı?

Pek çok şirket, firma, kuruluş ya da şahıs için kurumsal bir web sitesine sahip olmak son derece önem arz etmektedir. Kullanıcı dostu ve başarılı bir kurumsal web sitesi tasarımı için renklerin, içeriklerin vb. bir bütünlük içerisinde olması gerekmektedir. Site içerisinde yer alan bilgilerin, ziyaretçilerin kolayca ve sıkılmadan erişebileceği şekilde konumlandırılması da dikkat edilmesi gerekenler arasında yer almaktadır.

Hem yazılı içeriklerin hem de görsellerin SEO kriterlerine uygun biçimde ve profesyonel kişiler tarafından eklenmesi gerekir. Bununla birlikte içerik, görsel gibi materyallerin firmayı yeterince temsil edip etmediği gözden geçirilmelidir.

GLOBALNET, kendi alanında gerçekleşen yenilik ve güncellemeleri sürekli takip etmekte ve çalışmalarını, hizmetlerini bu doğrultuda gerçekleştirmektedir. Sadece web tasarım ve kodlama alanında değil; dijital dönüşüm çözüm önerileri ve internet varlıkları yönetim hizmetleri de sunmaktadır. 20 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olan GLOBALNET’in en temel önceliklerinden biri müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet ile kesintisiz destek anlayışıdır.

Web tasarım fiyatları, profesyonel web sitesi örnekleri ve tüm hizmetlerimizle ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için tüm iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Nurol LLC web sitesini http://www.nuroluae.com/ bağlantısından inceleyebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.