linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Nokia Siemens Networks, Türk Telekom ile Birlikte Yürüttüğü DWDM Projesinde Avantoyu Seçmiştir…

Nokia Siemens Networks, Türk Telekom ile Birlikte Yürüttüğü DWDM Projesinde Avantoyu Seçmiştir…

Nokia Siemens Networks ve Türk Telekom, Türkiye sınırlarının 4/3’ünü etkileyen “Regional Dense Wavelength Division Multiplexing”  (Bölgesel Yoğun Dalgaboyu Ayrıştırma ve Çoğaltma) projesinde yönetim modulü olarak Avanto’yu seçmişlerdir. Bu karmaşık projenin tüm süreçlerini Avanto üzerinden yöneten firmalar, Avantonun görsel tekniklerini kullanarak gelişmeleri eş zamanlı olarak takip edebilmektedirler.

GlobalNet Genel Müdürü Ertan Barut, Nokia Siemens Networks’un Avantoyu seçmesinin bir tesadüf olmadığını vurgulamakta, ve Avantonun “DWDM tipinde karmaşık projeler için biçilmiş kaftan” olduğunu belirtmektedir.

Avanto Hakkında…

Avanto, geniş coğrafi bölgelerde uygulanan DWDM ve SDH gibi telekom sektörüne ait karmaşık alt-yapı projelerinin donanım alım ve satım, kurulum, hizmet,  bütçe ve süreç takip işlemlerinin gerçekleştirildiği, modüler bazlı, çevrimiçi çalışan, ve bu projeleri görsel tabana oturtup süreçlerinin takibini kolaylaştıran bir telekom proje yönetim platformudur. Avantodaki modüller kullanılarak, kurulacak telekom ağının topolojisi oluşturulur ve bu topolojinin gerçekleştirilmesi için gerekli tüm ürün, hizmet ve yazılım alış verişlerinin takibatı yapılır. Bu işlemlerin sözleşmelerle belirlenmiş bütçe ve zaman kısıtlamaları çerçevesinde gerçekleştirilmesi de, yine Avanto üzerinden takip edilir.

GlobalNet Hakkında…

Sektöründe öncü firmalarla çalışan bir yüksek teknoloji firması olarak GlobalNet, 1999 yılında kurulmuş ve piyasalardaki tüm çalkantılara rağmen istikrarlı bir şekilde büyümeyi sürdürmüştür. Uzman teknik kadrosu, gerçek anlamda ilgili destek elemanları ve geniş müşteri portfoyü ile iş ortaklarının yanında daima güvenilir bir dayanak olarak yerini almış olan GlobalNet, ihtiyaçlarınıza özel çözümler üretmektedir.

GlobalNET-Ankara-2011

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.