linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

NatVitDay Web Sitesi Yayına Alındı

NatVitDay Web Sitesi Yayına Alındı

NatVitDay web sitesi kullanıcı dostu ara yüzü ile GLOBALNET tarafından yayına alınmış ve web sitesi yayına alınmadan önce gerekli tüm kontroller sağlanmıştır. NatVitDay’e GLOBALNET’i tercih ettikleri için teşekkür ederiz.

GLOBALNET tarafından yayına alınan web sitesi kullanımı kolay bir ara yüze sahiptir. Whatsapp iletişim formu da mevcut olan sitenin tasarımı son derece modern ve yalındır. Responsive web sitesi tasarımı sayesinde tablet, bilgisayar, akıllı cep telefonu gibi pek çok cihazla uyumludur. Her türlü kullanıcıya erişmek için responsive özellikte bir tasarım oldukça önemli olmaktadır.

NatVitDay Hakkında

2000 yılı itibariyle vitamin ve sağlık ürünleri satışına başlayan ve 2010 yılında ilk satış noktasını açan NatVitDay, 2018 yılında kendi üretimine başlamıştır. Kaliteli ürün üretimi ve sonuç odaklı çalışma prensibi ile müşterilerine hizmet sunmayı amaçlayan firma, insan sağlığı ve yaşam kalitesi konusunda son derece hassas davranmaktadır.

İnsan sağlığını korumayı öncelik olarak benimseyen firma, ürünlerini Türkiye’de üretmekte ve tamamen yerli sermaye kullanmayı hedeflemektedir.

Kullanıcı Dostu Web Sitesi

İnternette var olmak ve markasını dijital ortama taşımak isteyen her kişi, firma ya da şirketin ilk önceliği bir web sitesine sahip olmak olmalıdır. Web tasarımı yapılırken pek çok faktör göz önünde bulundurulur. Ancak önemli özelliklerden biri de kullanıcı dostu internet sitesi özelliğini taşıyor olmasıdır.

Hazırlanan web sitesinin farklı tarayıcılarda ve farklı cihazlarda aynı biçimde işlevsel olması bütünsel görünümünü koruması kullanıcılar için ve kullanıcıların memnuniyetini ön planda tutan Google için çok önemlidir.

GLOBALNET, proje olarak aldığı web sitelerini geliştirirken görsel olarak etkileyici ve anlaşılır, yalın olmasına dikkat eder. Web tasarım Ankara lokasyonunda 20 yıldır hizmet sunmaya devam eden firmamız pek çok farklı ilden ve ülkeden web projeleri almaya ve geliştirmeye devam etmektedir.

En iyi web tasarım firmaları arasında yer almak ve müşterilerimizin memnuniyetini kazanmak, en önemli önceliklerimiz arasında yer almaktadır.

Her türlü hizmet, danışmanlık, destek talepleriniz ile ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NatVitDay web sitesini http://www.natvitday.com/ inceleyebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.