linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Maya Holding Çoklu Dil Alt Yapısı Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Maya Holding Çoklu Dil Alt Yapısı Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

MAYA Holdin’in mevcut olan web sitesine yabancı dil alt yapısı için destek ve web sitesi güncelleme hizmeti sağlandı. Maya Holding’e İnternet Varlıkları hizmetinde tercihini GLOBALNET’ten yana kullandığı için teşekkür ederiz.

maya logo

Maya Grubu’nun temelleri 1949 yılında İlyas Özsüer tarafından atılmış ve 1958 yılında şirketleşmiştir. Maya Grubu 1999 yılında Maya Holding çatısı altında kurumsal yapılanma sürecini tamamlamış ve 2000’li yıllar itibariyle de perakende ve servis sektörleri MAYA Grubu’nun diğer iş kolları haline getirmiştir.

Maya Holding web sitesini https://www.maya.com.tr/ bağlantısından inceleyebilirsiniz.

Web Sitelerinde İçerik Güncelleme Neden Önemli?

Her geçen gün daha fazla dijitalleşen dünyada var olmak isteyen işletmeler, kurum ve kuruluşların bir web sitesine sahip olmaları son derece önemlidir. Ancak bir web sitesine sahip olmak kadar önem gösterilmesi gereken hususlardan biri de web sitesinde yer alan bilgilerin, içeriklerin güncel olması, kullanıcılar için işlevsel bir ara yüze sahip olmasıdır.

Web tasarımındaki eğilimler, güncellemeler sık sık değişmektedir. Bu güncellemelerin takip edilmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılması oldukça önemlidir. Bununla birlikte web sitelerin mobil uyumlu yani responsive özellikte olması da ziyaretçiler açısından gereklidir.

Web sitelerinin güncel kalmasını sağlamak, web sitelerine karşı geliştirilecek olası saldırılar için de bir önlem olabilir. Bu nedenle web sitenizin güvenliğini ve güncelliğini profesyonellere emanet etmeniz İnternet varlıklarınızı korumak için atacağınız en büyük adımlardan birisi olabilir.

Modern, güncel, kullanımı kolay ve seo uyumlu web sitesi tasarımı için GLOBALNET destek hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. İnternet varlıkları hizmetlerimiz ile dijital dünyadaki imajınızı koruyor ve kurumsal kimliğinize olumlu yönde katkı sağlıyoruz. İnternet varlıklarınız GLOBALNET katma değerli hizmetleri ile GÜVENDE!

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.