linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Makro Gayrimenkul Değerleme Kurumsal Web Sitesi Yenilenerek Yayına Alındı

Makro Gayrimenkul Değerleme Kurumsal Web Sitesi Yenilenerek Yayına Alındı

Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş. mevcut web sitesi GLOBALNET tarafından güncellendi ve yayına alındı. Özgün içeriklere ve tasarımlara sahip olan web sitesi kolay bir ara yüze sahiptir. Web sitesi güncelleme çalışmaları alanında uzman bir ekip tarafından gerçekleştirildi. Web sitesi yayına alınmadan önce test sürecinde gerekli tüm kontrollerden geçirildi.

Makro Gayrimenkul Değerleme, 2007 yılında değerleme hizmeti sağlamak üzere kurulmuştur. Makro Gayrimenkul Değerleme yerel ve global şirketlere, bankalara, gerçek ve tüzel kişilere, kurum ve kuruluşlara ihtiyaçlarına özel değerleme hizmeti vermek amacıyla yapılandırılmıştır.

Makro Gayrimenkul Değerleme şirketine web sitesi yenileme ve güncelleme hizmetinde tercihini GLOBALNET’ten yana kullandığı için teşekkür ederiz.

İlgili web sitesinin güncellenmiş halini  https://www.makrogd.com/ bağlantısından inceleyebilirsiniz.

Responsive Web Tasarım Nasıl Yapılır?

Responsive web design olarak da bilinen duyarlı web tasarımı, web sitesinin mobil cihazlarda ekstra bir uygulama oluşturmaya gerek duymaksızın optimize edilmesidir.

Duyarlı web tasarım örnekleri, web geliştirme alanında günümüzün en fazla önem verilen, özen gösterilen konularından birisidir. Gelişen teknoloji ile mobil teknolojileri kullanan kişilerin sayısı artış göstermektedir. Bu nedenle tasarlanan web sitelerinin orijinal, özgün içeriklere ve tasarımlara sahip olması kadar mobil cihazlarda, farklı ekran çözünürlükleri ile uyumlu olması da son derece önem arz etmektedir.

Duyarlı tasarıma sahip web sitelerinin arama motorlarında görünürlüğü daha fazladır ve kullanıcılar mobil cihazlarından erişebildikleri içerikleri kesinlikle daha fazla tercih etmektedirler.

GLOBALNET hem İnternet varlıkları ve dijital pazarlama, CRM – BPM çözümleri ile müşteri memnuniyetini öncelik alan yaklaşımı ile danışmanlık ve kesintisiz destek hizmeti sağlamaya devam etmektedir. Siz de dijital varlıklarınızın güvenliği, güncelliği için tercihinizi firmamızdan yana kullanabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.