linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Logo Fırsatlar Dünyası Kampanyası

Logo Fırsatlar Dünyası Kampanyası

LOGO Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş. girişimi olan LOGO Fırsatlar Dünyası ile GLOBALNET Internet Teknolojileri arasında yapılmış olan anlaşma çerçevesinde “LOGO müşterilerine bayi ve iş ortaklarına özel” kampanyayı duyurmaktayız. (30.09.2020)

LogMeIn ve Diji Çözümleriyle Dijital Dönüşüm Teknolojilerinden Tasarruf Edin!

Logo Fırsatlar Dünyasına özel %25’e varan indirimleri kaçırmayın!

Kampanyadan faydalanmak için tıklayınız.. >> https://www.logofirsatlardunyasi.com.tr/Offer/Detail/75

Logo Fırsatlar Dünyası Webinar Tanıtımına katılmak için tıklayınız. >> https://attendee.gotowebinar.com/register/318053938631846927

KAMPANYA KAPSAMINDAKİ ÜRÜNLER ve ÇÖZÜMLER

logmein logo globalnet turkiyeGenel Bilgiler

LogMeIn, modern işgücünün potansiyelini ortaya çıkaran, her gün insanların birbirleriyle ve çevrelerindeki dünyayla etkileşimlerini basitleştiren ve ne zaman, nerede olursa olsun, işlerini en iyi şekilde yapmalarına yardımcı olan LogMeIn ürünleri ile sınırlar olmadan çalışın.

İşbirliği ve İletişim Çözümleri :

GoToMeeting Çevrimiçi Toplantı

250 kişiye kadar çevrim içi (online) toplantılar düzenleyin. Kendi sanal toplantı odanızı yaratın, toplantıyı kilitleyin sunumlarınızı güvenle paylaşın, not alın, kaydedin, sunumları pdf’e çevirin, toplantı sayısında ve süresinde sınır olmadan işlerinizi her yerden ve herhangi bir zamanda gönül rahatlığı ile tamamlayın.

GoToWebinar Çevrimiçi Seminer

Hedef kitlenize kendinizi, ürün ve hizmetlerinizi tanıtmak içinpazarlama, eğitim, toplantı amaçlı 100’den 3000+ katılımcıya kadar destekleyen çevrimiçi (online) etkinlikler düzenleyerek farkındalık yaratın.

GoToTraining Çevrimiçi Eğitim

Uzaktan ve canlı öğrenmeyi birlikte sunun. Eğitim katalogları, anketler, testler ve değerlendirmeler ile bilgi ölçün. Eğitim materyali dağıtın, aktivite için ara verin, çalışma grupları oluşturun ve ilgiyi eğitime odaklayın. Eğitimi kaydedin ve paylaşın, herhangi bir zamanda eğitim düzenleyin. Her yerde ve herhangi bir zamanda öğrenmeyi sağlayın.

Müşteri Katılım ve Desteği Çözümleri :

Rescue Uzaktan Erişim, Destek, Servis Yönetimi

Akıllı cihazlara (PC, Mac, iOS ve Android) her yerden, herhangi bir zamanda, hangi ağ üzerinde olursa olsun 256 bit SSL şifreleme ile güvenli bir şekilde uzaktan bağlanarak tüm sorunları giderin.

Kimlik ve Erişim Yönetimi Çözümleri :

Central Uzaktan Kullanıcı ve Cihaz Yönetimi

BT yapınızdaki masaüstü ve tablet, mobil cihaz dahil tüm uç noktalarda kullanıcı ve cihaz yönetimi yapın. Yerinde teknik destek zorunluluğundan kurtulun. Herhangi bir yerden güvenli şekilde bağlanırken kullanıcının kesintisiz çalışmasını sağlayın. Mobil uygulamayla mobil cihazınızdan da kullanıcı cihaza bağlanıp, seyahat halindeyken de destek verin.

LastPass Şifre Yönetimi

Çevrimiçi uygulamalar ve web siteleri şifrelerini güvenli bir şekilde oluşturur ve saklar. Sadece master anahtar ile açılan tek oturum (SSO) üzerinden kullanıcı kimliği ve giriş kimlik bilgileri ile eşleşerek uygulama ve web sitelerine erişim izni verir. LastPass şifre ve kimlik yönetim sistemi ile şifre hatırlama, değiştirme, unutma problemlerinden kurtulun.

diji logo 02 09 2020 kck

Genel Bilgiler

Diji ile İnternet ve Bulut tabanlı çözümlerimiz ile internet üzerindeki varlıklarınız güvenlikli altyapılarda, sorunsuz, kesintisiz ve sürekli destek hizmetlerimizle güvende olsun.

Alan Adı : Şirket, ürünler, hizmetler ve markaların alan adlarını güvenilir ortamda yönetim ve denetim hizmetleri

Web Sitesi : En son teknolojilere uyumlu web siteleri geliştirme, yenileme, güncelleme ve kesintisiz destek hizmetleri

E-Ticaret : En son teknolojilere uyumlu e-ticaret siteleri geliştirme, yenileme, güncelleme ve kesintisiz destek hizmetleri

Dijital Pazarlama, Reklam : Şirket, ürünler, hizmetler ve markaların daha fazla tanınması, bilinmesi ve hedefler doğrultusunda geri dönüşlerin sağlanmasına yönelik Google, Instagram, Linkedin, Twitter reklam hizmetleri

E-Mail, SMS Pazarlama : Şirket, ürünler, hizmetler ve markaların daha fazla tanınması, bilinmesi ve hedefler doğrultusunda geri dönüşlerin sağlanmasına yönelik izinli toplu sms ve toplu e-mail gönderim hizmetleri

SEO Optimizasyon : Web sitesinin arama motorları kriterlerine uyumlu hale getirme, arama motorlarında ve haritalarda üst sıralarda yer almaya yönelik hizmetler

Sosyal Medya : Şirket, ürünler, hizmetler ve markaların sosyal medya üzerindeki varlıklarını geliştirme, markaya değer katma, etkin kullanıma yönelik strateji geliştirme, danışmanlık, paylaşım, yönetim ve destek hizmetleri

İçerik Geliştirme : Web siteniz, e-ticaret siteniz ve sosyal medya platformlarınızın daha fazla ziyaret edilmesini sağlamak ve arama motorlarında üst sıralarda yer almak amacına yönelik özgün, nitelikli ve kaliteli dijital içerik geliştirme hizmetleri

Web Hosting : Web sitelerinizin sorunsuz ve güvenilir bir şekilde barındırma ve destek hizmetleri

E-Posta Hosting : Sorunsuz, güvenilir e-posta kullanımı ve destek hizmetleri

Bulut, Sanal Sunucu : Güvenilir, güvenlikli, 7/24 sorunsuz ve kesintisiz Bulut Sunucu, Sanal Sunucu ve destek hizmetleri

Siber Güvenlik : SSL Güvenlik Sertifikası, AntiSpam E-Mail Spam Koruma, Web Sitesi ve E-Posta güvenlik ve destek hizmetleri

Yazılım Geliştirme : İşlerinizi, iş süreçlerinizi daha verimli ve performanslı olarak yönetmeye yönelik bulut tabanlı yazılım geliştirme, özelleştirme ve entegrasyon hizmetleri

Sürekli Destek : İnternet üzerindeki varlıklarınızın (alan adlarınız, web siteleriniz, sosyal medya varlıklarınız, seo varlıklarınız, sunucularınız, uygulamalarınız ve verilerinizin) güvenilir altyapılar üzerinde yönetimi, sürekli ve kesintisiz bakım, destek ve eğitim hizmetleri

Kullanım Koşulları

LogMeIn ve Diji Teknoloji çözüm ve hizmetlerimize yönelik özel indirimli kampanyalarımızdan yararlanmak için Logo müşterisi olmanız gerekmektedir.

GLOBALNET hizmet kalitesi ve güvencesi ile yapacağınız anlaşmalar için logofirsatlardunyasi.com.tr ‘ye hiçbir üyelik ücreti ödemeyeceksiniz.

Kampanya başvurunuzu yaptıktan sonra GLOBALNET LogMeIn ve Diji Teknoloji satış danışmanları size ulaşarak, sizleri daha ayrıntılı bilgilendirecek ve uygun görürseniz teklif ve sözleşme işlemlerinizi gerçekleştirecektir.

Üretici firmalar (LogMeIn ve Diji Teknoloji) web sitelerinde yer alan son kullanıcı fiyatlarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapabilir. Ürün ve hizmetlerin satışını durdurabilir ya da satıştan kaldırabilir. Değişiklikler kampanyalı ürünlerin satış koşullarına yansıtılacaktır.

İndirimler yıllık peşin ödemelerde geçerlidir.

Kampanyamız 15.12.2020 tarihine kadar geçerlidir.

Sıkça Sorulan Sorular

LogMeIn kimdir ?

LogMeIn, Inc., dünyanın her yerinden milyonlarca insanın ve işletmenin, herhangi bir zamanda herhangi yerde işlerini en iyi şekilde yapmasını mümkün kılan modern işgücünün potansiyelini açığa çıkaran ürünler sunmaktadır. Uzaktan çalışma teknolojisinde bir öncü ve günümüzün her yerden çalışma hareketinin arkasındaki itici güç olan LogMeIn, on milyonlarca aktif kullanıcısı, 3.500’den fazla global çalışanı, 1,2 milyar doları aşan yıllık geliri ile dünyanın en büyük SaaS şirketlerinden biridir. LogMeIn ürünlerini günlük özel ve iş yaşamlarının önemli bir parçası olarak kullanan 2 milyondan fazla müşterisi bulunmaktadır.

LogMeIn’in genel merkezi Boston’dadır.Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Asya ve Avustralya’da da ofisleri vardır.

LogMeIn’in Türkiye’de satışa sunulmuş olan ürünleri ve çözümleri ;

İşbirliği ve İletişim Çözümleri : GoToMeeting, GoToWebinar, GoToTraining

Müşteri Katılım ve Desteği Çözümleri : Rescue Assist, Bold360

Kimlik ve Erişim Yönetimi Çözümleri : Central, Pro ve LastPass

GLOBALNET kimdir ?

GLOBALNET® 1999 yılından bu yana, İnternet Teknolojileri ve Yazılım odaklı ve sürekli ar-ge faaliyetleriyle güncel dijital teknolojilere uyumlu çözüm ve hizmetleri geliştirmekte ve  güçlü ve güvenilir altyapıları üzerinden sürekli memnuniyet prensibi ile müşterilerine sunarak, kendilerini GÜVEN ‘de hissetmelerini sağlamaktadır.

GLOBALNET, Kuruluşların ürünleri, hizmetleri ve markalarının stratejilerine uygun olarak internet üzerinde uzun vadeli, güvenlikli olarak var olma hedeflerini sağlamak amacına yönelik olarak, her bir talebi bir proje yaklaşımı ile ele almakta, uzmanlığı, birikimli tecrübesini  bütünsel bir yaklaşımla Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir ve diğer bir çok ilimizdeki ekipleriyle TÜRKİYE ve yurtdışındaki binlerce kuruluşa sunarak uzaktan hizmet vermektedir.

GLOBALNET, LogMeIn’in TÜRKİYE’deki RESMİ İŞ ORTAĞI (CHANNEL NETWORK PARTNER) ‘dır.

GLOBALNET, LogMeIn ve Diji Teknoloji ürünlerine yönelik satış öncesi ve sonrası gereksinim analizi, kurulum, yapılandırma, özelleştirme, entegrasyon, yazılım geliştirme, 7/24 yardım masası, teknik destek, danışmanlık ve eğitim hizmetleri sunmaktadır.

Diji Teknoloji, GLOBALNET ‘in dijital dönüşüm teknolojilerine yönelik çözüm ve hizmetleri geliştirmek üzere oluşturduğu yerli tescilli markasıdır.

GLOBALNET Kurumsal Web Sitesi          : https://globalnet.com.tr

LogMeIn Türkiye Web Sitesi                     : https://logmein.globalnet.com.tr/logmein-partner/

Diji Teknoloji Web Sitesi                            : https://www.diji.com.tr

logo firsatlar dunyasi globalnet kampanya imaj1 logo firsatlar dunyasi globalnet kampanya imaj2

Kampanyadan faydalanmak için tıklayınız.. >> https://www.logofirsatlardunyasi.com.tr/Offer/Detail/75

Logo Fırsatlar Dünyası Webinar Tanıtımına katılmak için tıklayınız. >> https://attendee.gotowebinar.com/register/318053938631846927

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.