linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

LastPass, Karanlık Ağ (Dark Web) İzleme Özelliği

LastPass, Karanlık Ağ (Dark Web) İzleme Özelliği

BOSTON, Aug. 05, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) — LogMeIn LastPass, ağustos ayında tanıtımını yaptığı yeni LastPass Güvenlik Paneli ile son kullanıcıların çevrimiçi hesaplarının güvenliğini takip ederek çevrimiçi güvenliklerini sağlamlaştırmak için uygulayabilecekleri adımları sunuyor.

Orijinal LastPass güvenlik özelliklerini temel alan yeni LastPass Güvenlik Paneli, artık, LastPass Premium, Aile ve Kurumsal lisans kullanıcıları için güvenlik ihlal faaliyetlerini proaktif olarak izleyen ve harekete geçmeleri gerektiğinde uyaran karanlık ağ (dark web) izleme özelliğini içeriyor. Yeni LastPass Güvenlik Paneli  zayıf ve yeniden kullanılan şifrelerin bilgisinin yanısıra çevrimiçi güvenlikleri için tam bir durum resmi alma özelliği ile kullanıcılara dijital yaşamlarını eksiksiz olarak kontrol edebilme imkanı tanıyor.

3.000’den fazla küresel tüketicinin katıldığı yakın tarihli bir LastPass araştırması, insanların yüzde 40’ının, verilerinin tehlikeye girdiğini bir yana bırakın, karanlık ağ (dark web)’in ne olduğunu bilmediğini ortaya koydu. Çoğunluk (yüzde 86), bilgilerinin karanlık ağda olup olmadığını bilmelerinin hiçbir yolu olmadığını iddia ediyor. Dünyanın büyük kısmının çevrimiçi ortamda daha fazla zaman geçirdiği ve tüketicilerin ve işletmelerin karşı karşıya olduğu siber tehditlerin her zaman yüksek olduğu bir dönemde, çevrimiçi varlıklarınızı kontrol altında tutmak ve kendinizi veri ihlallerinden korumak çok kritik bir noktaya gelmiştir.

globalnet logmein darkweb

Yeni LastPass karanlık ağ (dark web) izleme özelliği, e-posta adreslerini ihlal edilen kimlik bilgileri 3.parti veri tabanında proaktif olarak kontrol eder. Veritabanında bu e-posta adresi bulunursa, kullanıcı e-postayla ve doğrudan LastPass Güvenlik Paneli ‘nde bir mesajla anında bilgilendirilir. Kullanıcılardan güvenliği ihlal edilmiş hesabın şifresini güncellemeleri istenir.

“Giriş bilgileriniz, mali veya kişisel bilgileriniz söz konusu olduğunda kimliğinizi korumanın yollarından haberdar olmak son derece önemlidir. LogMeIn’de IAM Ürün Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dan DeMichele, LastPass şifrelerinizle zaten ilgileniyor ve artık bu korumayı dijital yaşamınızın daha fazla bölümüne genişletebilirsiniz ”dedi. “LastPass artık çevrimiçi güvenliğinizi yönetmek için gerçek eviniz olacak şekilde donatılmıştır – bu da giderek dijitalleşen dünyada harekete geçmeyi ve güvende kalmayı kolaylaştırıyor. LastPass ile tüm kritik bilgileriniz güvendedir, böylece ihtiyaç duyduğunuz her an ve her yerden erişebilirsiniz. ”

globalnet lastpass logmein

Yeni LastPass Güvenlik Paneli artık tüm LastPass kullanıcıları için uygulamada mevcuttur. LastPass Premium, Aile ve Kurumsal lisans kullanıcıları karanlık ağ (dark web) izlemeyi ek ücret ödemeden LastPass Güvenlik Paneli’nden etkinleştirebilecekler.

Ek Kaynaklar (orijinal dilde)

LastPass Hakkında

LastPass, 25,6 milyondan fazla kullanıcının çevrimiçi yaşamlarını düzenlemesine ve korumasına yardımcı olan ödüllü bir şifre yöneticisidir. LastPass, büyük, orta ve küçük ölçekte 70.000’den fazla işletme için yönetimi kolay ve kullanımı zahmetsiz kimlik ve erişim yönetimi çözümleri sağlar. Tek oturum açma ve kurumsal parola yönetiminden, uyarlanabilir çok faktörlü kimlik doğrulamaya kadar LastPass for Business, BT’ye üstün denetim ve kullanıcılara sorunsuz erişim sağlar. Daha fazla bilgi için https://lastpass.com adresini ziyaret edin.

LastPass, LogMeIn’in ABD ve diğer ülkelerdeki ticari markasıdır.

LogMeIn, Inc. Hakkında
LogMeIn, Inc.’in (Nasdaq: LOGM) tanımlı kategorisindeki ürünleri, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insan ve işletmenin işini ne zaman ve en önemlisi nerede olursa olsun en iyi şekilde yapmasını mümkün kılarak modern işgücünün potansiyelini ortaya çıkarır. Uzaktan çalışma teknolojisinde bir öncü ve günümüzün her yerden çalışma hareketinin arkasındaki itici güç olan LogMeIn, on milyonlarca aktif kullanıcısı, 3.500’den fazla küresel çalışanı, 1,2 milyar doları aşan yıllık geliri ile dünyanın en büyük SaaS şirketlerinden biri haline geldi. Yazılımını günlük yaşamlarının önemli bir parçası olarak kullanan dünya çapında 2 milyondan fazla kullanıcıya sahip olan LogMeIn’in  genel merkezi Boston, Massachusetts’te olup, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Asya ve Avustralya’da ofisleri bulunmaktadır.

logmein
Kaynak: LogMeIn, Inc.

https://www.youtube.com/watch?v=m_0bx2NBPAI

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

.tr Uzantılı Alan Adı Başvuruları

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.