linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Karakılıç Mutfak Web Sitesi Yayına Alındı

Karakılıç Mutfak Web Sitesi Yayına Alındı

Karakılıç Mutfak web sitesi modern, sade, duyarlı web tasarımı ve kullanıcı dostu ara yüzü ile GLOBALNET tarafından yayına alındı. Web sitesi yayına alınmadan önce uzman ekipler tarafından gerekli kontrollerden geçirildi ve onaylandıktan sonra yayına sunuldu.

Karakılıç Mutfak web sitesi tasarımı, seo kriterlerine uygun biçimde hazırlanmıştır. Mobil uyumlu web sitesi farklı cihazlarda da uyumlu biçimde çalışır ve kullanışlıdır. Siteyi ziyaret eden kişilerin aradıkları ürüne kolayca erişebilmeleri ve web sitesini daha fazla ziyaret etmeleri için gerekli tasarım ve seo detayları profesyonel biçimde göz önünde bulundurulmuştur.

Karakılıç Mutfak, 1995 yılında mutfak ve banyo dolaplarının üretim ve satış sektörüne girmiştir. Giderek artan deneyimi ve istikrarlı büyüme politikası ile genç odası, büro mobilyaları gibi farklı ürünlerin de üretimine başlamış ve sektörün önde gelen firmalarından biri olmayı başarmıştır.

Karakılıç Mutfak, İnternet ortamında da daha fazla müşteriye ulaşmak, hizmetlerini daha fazla kişiye duyurmak için web sitesinin yenilenmesi hizmetinde firmamızı tercih etti. Karakılıç Mutfak’a GLOBALNET’i tercih ettiği için teşekkür ederiz.

Karakılıç Mutfak web sitesini http://www.karakilicmutfak.com.tr   bağlantısından inceleyebilirsiniz.

Web Tasarım Fiyatları

Ankara’da web tasarım yapan firmalar arasında oldukça önemli bir yere sahip olan GLOBALNET, müşterilerine profesyonel ve kurumsal hizmet sunmaktadır. Ankara lokasyonlu bir firma olmasına rağmen, Türkiye’nin her ilinden müşterilerine sürekli, sürdürülebilir hizmet sunmaktadır.

GLOBALNET üstün kalitede hizmet ve uygun fiyat politikasını benimsemekte olup, işinin önceliğini kar elde etmek için değil, memnun müşteriler kazanmak olarak değerlendirmektedir.

Web sitesi fiyatları ile ilgili detaylı bilgi edinmek, İnternet varlıkları ve dijital dönüşüm çözümlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz iletişim kanallarımızdan bize her daim ulaşabilirsiniz. GLOBALNET olarak önceliğimiz, müşterilerimizin memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışımızdır.

İnternet varlıklarınızın güvenliği ve güncelliği için siz de tercihinizi GLOBALNET’ ten yana kullanabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

.tr Uzantılı Alan Adı Başvuruları

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.