linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

İnstagram Küçük Destek Özelliği Nedir?

İnstagram Küçük Destek Özelliği Nedir?

Instagram Küçük Destek Uygulaması, ülkemizde hizmet vermeye başladı. İnstagram’ın hikayeler kısmına eklenen “Küçük Destek” kısmı Koronavirüs nedeniyle zarar eden işletmelere destek olmayı hedefliyor.

Bu uygulama, işletmelerin yeni müşterilere erişmesine ve hizmet sundukları kişilerle bağlantıda kalmasına yardımcı olabilir. Çıkartmalarda kendisinden bahsedilen işletmeler içeriği kendi hikayelerinde yeniden paylaşabilir ya da kendilerini etiketlemiş olan kişilere mesaj gönderebilirler.

İşletmeler çıkartmayı, topluluklarındaki diğer girişimcilere seslenmek için de kullanabilirler.

Siz de sevdiğiniz işletmeleri Instagram platformunda tanıtmak istiyorsanız, hikayenize “Küçük İşletmeleri Destekle” etiketini ekleyebilir ve hikayeler özet akışına bir hikaye gönderebilirsiniz. Bu tanıtmış olduğunuz şirketin görünürlüğünü artırmaya yardımcı olacaktır.

Instagram bu uygulama için “Küçük İşletmeleri Destekleyin” etiketini yayımladık. Bunu kullanın. Fotoğrafınız veya videonuz paylaştığınız hikayede yer alacak ve desteklediğiniz işletmenin adı diğer arkadaşlarınız tarafından da görülebilecek” açıklamasını yaptı.

Instagram Küçük Destek Nasıl Kullanılır?

Instagram’da yer alan “Küçük Destek” çıkartması ile istediğiniz küçük işletmenin Instagram adresini etiketleyebilirsiniz. Instagram etiketli paylaşımları en ön sırada göstermeyi ve böylece zarar gören işletmeleri destekleyen paylaşımların daha fazla kişi tarafından görülmesini amaçlıyor.

Instagram’daki Küçük İşletmeleri Destekle çıkartmasıyla paylaşılan hikayeler, ortak bir Instagram hikayesine eklenir. Böylece insanlar işletmelere olan sevgilerini hikayelerde kolayca gösterebilirler.

İşletmeler için ücretsiz bir reklam desteği sağlayacak olan Instagram hikayelerinden bundan sonra pek çok işletmenin adını görecek gibiyiz.

Pek çok işletmenin Covid-19 salgınından ötürü türlü zorluklarla karşılaştığını biliyoruz. Onları desteklemek, girişimcilerin cesaretlenmesi, toplulukların ve ekonominin iyiliği için oldukça önemlidir.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.