linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Güncel ve Özgün İçerik İle Rekabette Bir Adım Öne Çıkın

Güncel ve Özgün İçerik İle Rekabette Bir Adım Öne Çıkın

Rekabette bir adım öne çıkmak için internet varlıklarınızdan en önemlisi olan web sitenize sahip çıkın, içeriksiz bırakmayın ve sürekli güncel içeriklerle besleyerek dinamik olmasını sağlayın.

Günümüzde firmalar ve şahıslar için özgün ve  güncel tasarıma sahip web siteleri oldukça önem taşımakta. Bu özelliklere sahip bir web sitesi her yönden ziyaretçinin ilgisini çekmektedir.

İnsanlar ihtiyaç duydukları bir ürün veya hizmeti almak için öncelikle internete başvurmaktalar. Günümüzde bilgiye ulaşmanın en kolay yollarından olan ve en çok kullanılan arama motoru olan GOOGLE üzerinde arama yapılmaktadır.

Web siteniz üzerinde müşterilerinizin, sizi yakından takip eden kitlelerin, basın medya temsilcilerinin sunduğunuz ürün ve hizmetlere ulaşımında dikkatlerini çekmeniz için bol bol ürün ve hizmetlerinizle ilgili makale, yazı, haber yazmanız halinde Google ‘a yansıması da daha hızlı olacaktır. Böylelikle Google’da üst sıralarda yer alarak rakiplerinizden bir adım önde olacak ve  firmanızın, markalarınızın  bilinirliği artacaktır. Yalnız Web sitenizin de google kriterlerine, kullanıcı alışkanlıkları ve beklentilerine uygun olması da ayrı bir önem taşımaktadır.

Sitenize google üzerinden gelecek ziyaretçinin web sitenizde aradığı bilgiye hızlıca ulaşması, firmanız stratejileri, ürün ve hizmetleri hakkında daha etkin bilgi sahibi olabilmesi için web sitenizin de son teknolojilere uyumlu olması çok önemlidir. Cep telefonlarından web sitelerine erişim masaüstü bilgisayarlardan yapılan ziyaret istatistiğinin üstüne çıkmasından dolayı web sitelerinizin de cep telefonlarına uygun görünüme, menüye ve fonksiyonel yapıya sahip olması gerekmektedir. Bu nedenle iş hacminizin de büyümesi için web sitenizin hem teknolojik, hem de içerik olarak güncel olması firmanız, markalarınız, ürün ve hizmetlerinize olan ilgiyi daha da arttıracaktır.

Sunacağınız yeni ürün yada hizmet bilgisini web sayfanızda duyurmanız, saniyeler içinde tüm dünya geneline ulaşmanızı sağlayacaktır. Web sitenizin güncel olması ile ziyaretçileriniz sayfanızdaki yeniliklerden haberdar olmak isteyecek ve tekrar tekrar sayfanızı ziyaret edeceklerdir.

Güncel içeriğe sahip olmayan sitelerin ise ziyaretçi kaybı yaşayarak rakiplerinin gerisinde kalması kaçınılmaz bir sonuçtur.

Ankara’dan tüm Türkiye’ye hosting, web tasarım, SEO, e-posta, içerik destek, web sitesi destek konularında internet varlığı yönetimi çözüm ve hizmetleri sunan GLOBALNET İnternet Teknolojileri müşterilerine içerik güncelleme hizmeti de sağlıyor. Daha fazla beklemeyin GLOBALNET İnternet Teknolojileri uzman ekibini arayarak firmanız, markalarınız, ürün ve hizmetlerinize yönelik web siteniz için içerik güncelleme desteği alın.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.