linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Görevler ve Projeler İçin Bitrix24 Kanban Görünümü

Görevler ve Projeler İçin Bitrix24 Kanban Görünümü

Ücretsiz CRM programları arasında yer alan ve dünyada 5 milyondan fazla kullanıcısı olan Bitrix24 farklı sektörlerde faaliyet gösteren her büyüklükteki işletme, kurum ve kuruluşlar için pek çok araç sunar. Bitrix24 herkesin etkin bir biçimde iletişim kurabileceği, belirlenen görev, proje ve çalışma grupları üzerinde işbirliği yapabileceği, müşteri ilişkileri yönetimini,  satış ve pazarlama hedeflerini yönetebileceği ve çok daha fazlasını yapabileceği bir platformdur.

İş verimliliğini, takip edilebilirliğini ve yönetilebilirliğini artırmak için Bitrix24’te projeler ve çalışma grupları için kanban görünümü mevcuttur. İşlerinizi düzene sokmada size yardımcı olacak bu özellik, istediğiniz biçimde özelleştirebileceğiniz kişisel görev planlayıcınızdır.

Bitrix24 kanban proje planlama araçlarının en önemli özelliklerinden biri de planlanmış bir iş akışında, projede ya da görevde nelerin yapıldığını, nelerin henüz yapılmadığını gerçek zamanlı olarak görebilirsiniz.

Bitrix24 Kanban Sistemi İle Neler Yapabilirsiniz?

Kanban görünümü iş, anlaşma, proje gibi iş akışlarını görselleştirme aracıdır. Bitrix24’te yer alan kanban özellikle projeler için yani çalışma grupları için oluşturulmuştur.

  • Kanban görünümü, aşaması olan tüm iş süreçlerinde ve potansiyel müşteriler, anlaşmalar, faturalar ve fiyatlar gibi CRM ögelerinde kullanılabilir. Bu görünüm ile projelerinizi görselleştirebilirsiniz. İş akışını kanban görünümünde kontrol edebilir ve her aşamayı ayrı ayrı yönetip, takip edebilirsiniz.
  • Kanban görünümünde her proje için, projeye uygun aşamalar oluşturabilirsiniz. Projeler için kullanacağınız aşamalar, isimler, renkler ve siparişleri dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.
  • Kanban sistemi ile herhangi bir anlaşma formu açmadan bir çağrı, toplantı ya da görev tanımlayabilirsiniz. Aynı şekilde kanban görünümünde istediğiniz bir müşteriyle telefon görüşmesi gerçekleştirebilir, mesaj ya da e-posta gönderebilirsiniz.
  • Kanban görünümünü kullanarak, fırsatları tıklayabilir ve grup işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Bitrix24 kanban board çalışma alanının sürükle-bırak özelliği mevcuttur. Sürükle ve bırak özelliğini kullanarak bir fırsatı aşamalar arasında kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Tek bir tıklamayla başka bir proje panosuna geçiş yapabilirsiniz. Kapatmak ya da silmek istediğiniz fırsat için anlaşma kartını aşağıya doğru sürükleyip bırakmanız yeterli olacaktır.
  • Her kanban panosunun üzerinde arama ve filtre seçenekleri bulunmaktadır.
  • Bir çalışan bir diğer çalışanın profiline gidebilir ve arkadaşının görev planlayıcı panosunu görebilir, bu panoya yeni görevler ekleyebilir.

İş süreçleri otomasyonu, iş anlaşmaları, faturalı ve ödemeleri takip etmenizi kolaylaştıracak ve daha pek çok iş sürecini kolaylıkla yönetmenizi sağlayacak pek çok özelliğe, araca sahip olan Bitrix24’ü hemen kullanmaya başlamak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bitrix24 kullanıcıları Türkiye’de GLOBALNET ile güvende!

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.