linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

GlobalNET Yenileniyor

GlobalNET Yenileniyor

Yeni web sitesi ve yeni ürün yelpazesiyle atılım yapan GlobalNET yakın geleceğin acil bilişim ihtiyaçlarına karşılık veriyor.

Günümüzün gittikçe büyüyen ve karmaşıklaşan İnternet ortamında gerek satış ve pazarlama açısından, gerekse güvenlik, alt yapı ve erişilebilirlik açısından kuruluşlara bugün piyasada olanlarından daha kapsamlı ve etkili İnternet tabanlı hizmetler sunma ihtiyacı oluşmustur. Büyük bir fırsat olan İnternet doğru kullanılmadığı takdirde en kötü ihtimalle büyük bir tehdit, yada boşa para harcanan, karşılığında elle tutulur bir yarar getirmeyen, kuruluşların iş amaclarını desteklemekten uzak, atıl kapasite ile kullanılan bir iletişim aracı olarak kalabilir.

Doğru kullanıldığı takdirde İnternet büyük bir fırsattır. Milyarlarca paralı kullanıcısı olan, dunyanın tüm kuruluşlarının üye olup piyasa oluşturduğu neredeyse sınırsız büyüklükte bir pazardır. GlobalNET, internetin doğru kullanılabilmesini sağlayan yerli ve yabancı tüm elzem araç ve gereçleri müşterilerine sunarak bu alanda uzun zamandır beklenen atılımı gerçekleştirmeye yardımcı olmak için çaba göstermektedir.

Sizlere Joomla! CMS yazılımı ile İnternet, extranet, intranet siteleri ve portalları yapıp sanal mağazanızı açıyoruz. Bunların ne derece etkili kullanıldığını Snoobi web analitik programıyla ölçüyoruz. Müşterilerinize anında ve onların ihtiyaçlarına uyarlanmış hizmet verebilmeniz ve iş zekanızı geliştirip iş hacminizi büyütmeniz için İnternet ortamında çalışan, rakiplerinden kat kat ucuz ve pratik kullanımlı, dünyanın en gelişmiş CRM sistemlerinden biri olan SalesForce’u hizmetinize sunuyoruz. İnternet ortamında etkili ve güvenli iş yapabilmenizi garanti altına alan Returnil güvenlik sanallaştırma yazılımımız hizmetinizde. Türkiye tabanlı, hızlı, guvenli bir e-posta iletişim sistemi olan Zimbra e-posta servislerimiz internet tabanlı tüm iletişim ve pazarlama ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Donanım bazında kuruluşunuzun güvenliğini sağlayan Barracuda ürünlerimizle bilişim alt yapınızın güvenliğini sağlıyoruz.

GlobalNET – ANKARA – 2010

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

.tr Uzantılı Alan Adı Başvuruları

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.