linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

GLOBALNET, XV. KOBİ ZİRVESİNE KATILIYOR!

GLOBALNET, XV. KOBİ ZİRVESİNE KATILIYOR!

Her yıl düzenlenen Kobi Zirvesi’nin bu yıl 15.si; TOSYÖV, KOSGEB, TOBB, TİM işbirliği ve DenizBank ana sponsorluğu ve KobiEfor çözüm ortaklığında düzenleniyor!

Dijital dünyada meydana gelen değişimleri yakından takip eden ve dijital dönüşüm stratejileri doğrultusunda yeni teknolojilerdeki olanakları ve fırsatları değerlendirmeyi kendisine amaç edinen GLOBALNET, XV. KOBİ Zirvesi’ne katılıyor. Kobi zirvesi 2019 yılında “Rekabetçi Yerli Üretim” teması ile gerçekleştiriliyor.

Dijital dönüşüm süreci ve dijital pazarlama stratejilerine son derece önem gösterdiğini belirten GLOBALNET İnternet Teknolojileri Genel Müdürü Ertan Barut’a göre yeni teknolojilerin ortaya çıkmasıyla birlikte hem kullanıcıların hem müşterilerin hem de üreticilerin beklentileri de değişmektedir. Ancak doğru, etkin ve uygulanabilir bir yol haritası ile beklentilere cevap vermek ve dönüşüm sürecine dahil olmak mümkün olabilir.

TOSYÖV HAKKINDA

KOBİ’lerin gönüllü sivil toplum örgütü olan TOSYÖV, kuruluş yılı olan 1989’dan itibaren hem girişimcilik hem de KOBİ kavramının dilimize kazandırılması amacıyla çalışmalarını yürütmeye devam etmektedir. Aynı şekilde Türkiye’de girişimciliğin gelişmesini desteklemek amacıyla KOBİ’lerin genel sorunlarına alternatif çözümler üretmek amacıyla etkinlikler, toplantılar ve organizasyonlar düzenlemektedir.

TOSYÖV sponsorluğunda düzenlenecek olan 15. KOBİ Zirvesi’nde hızlı bir biçimde büyüyen savunma sanayinin ihtiyaç duyduğu ürünleri kendisine sunacak olan KOBİ’lerin dönüşümlerini nasıl biçimde gerçekleştirecekleri ve bu dönüşüm için uygun alt yapıya sahip olup olmadıkları ele alınacaktır.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.