linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

GLOBALNET TBD 33. Ulusal Bilişim Kurultayını Destekliyor

GLOBALNET TBD 33. Ulusal Bilişim Kurultayını Destekliyor

GLOBALNET, 08‐09 Aralık 2016 tarihlerinde “BİLİŞİM ve DEMOKRASİ” ana temasıyla Sheraton Ankara Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek TBD 33. Ulusal Bilişim Kurultayı BİLİŞİM 2016’yı Ürün ve Hizmet sponsoru olarak destekliyor.

Akademik ve teknoloji uygulama bildirilerinin sunulacağı oturumların düzenleneceği kurultayda ; Bilişim Teknolojilerinin, Demokrasi’mizin tüm kurum ve kurallarıyla devamı ve ülkemize yönelecek her türlü tehdit ve saldırıya karşı tüm tedbirlerin alınarak etkin bir şekilde kullanılmasına dikkat çekilerek, 8 – 9 Aralık 2016 günlerini içine alan “İnsan Hakları ve Demokrasi” haftası vesilesiyle  “Ulusal Siber Güvenlik, Siber Savunma, Çoklu İletişim Kanalları, Yerli Bilişim Endüstrisi’nin geliştirilmesi ve Milli Yazılımlar, Sosyal Medya ve Demokrasi, Siber Güvenilir Yurttaş, Bilgi Güvenliği gibi konular detaylı bir şekilde ele alınarak “Tam Bağımsız, Lider ve Güçlü Türkiye” için Bilişim alanında atılması gereken adımlar, strateji ve politikalar belirlenecek.

Türkiye Bilişim Sektörünün en büyük buluşması niteliğinde olan etkinliğe; Başbakan Sayın Binalı Yıldırım, Bakanlar, Siyasi Parti Temsilcileri, Milletvekilleri, Kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticileri katılacak, sektörün sorunları, ülkemizin Bilişim Vizyonu, Gelecek beklentileri ve Hedefler en üst düzeyde dile getirilecek.

Ayrıca, TBD Genç topluluğunun yapacağı kurultay ve panellerle Üniversite gençliği için Genç girişimciliğin özendirileceği oturumlar da etkinlikte yer alacaktır.

Kurultay ile ilgili ayrıntılı bilgilere erişmek ve katılmak için kayıt yaptırmak için www.bilisim.org.tr  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.