linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

GLOBALNET Kurumsal Dijital Pazarlama Hizmetleri

GLOBALNET Kurumsal Dijital Pazarlama Hizmetleri

Dijital pazarlama markalar, kurumlar ve kuruluşlar için son zamanların en önemli, en popüler konuları arasında yer alıyor. Dijitalleşen dünyaya entegre olmak isteyen pek çok kurum, işletme, şirket stratejilerini bu doğrultuda geliştirmeye başladı. Bununla birlikte pek çok kişi dijital pazarlama ve sosyal medya uzmanlığı, sosyal medya yönetimi eğitimi gibi alanlara yönelmeye, eğitimleri ve fırsatları araştırmaya başladı.

Dijital pazarlama tüketicilere, hedef kitleye ulaşmak için İnternetin, mobil cihazların, arama motorlarının ve diğer kanalların kullanılmasıdır.

Dijital pazarlama stratejilerini ve dijital pazarlamanın dinamiklerini anlamak, istenilen hedefe başarılı bir biçimde ulaşmak için son derece önemlidir. Dijital pazarlama bilgi, birikim, tecrübe ve uzmanlık gerektirir.

Yılların tecrübesi ve alanında uzman personeli ile müşterilerine İnternet Varlıkları Çözümleri sunan GLOBALNET kurumsal dijital pazarlama hizmetleri ile müşterilerinin memnuniyetini sağlamaya devam ediyor.

Dijital Pazarlama Çözümlerimiz

Dijital pazarlama çözümlerimiz ile işletmenizin, kurum ya da kuruluşunuzun hedeflerine uygun stratejik fikirler üretir ve giderek daha fazla dijitalleşen dünyada var olabilmenizi sağlarız.

Dijital dünyada fark edilmenizi, daha da önemlisi fark yaratmanızı sağlayacak çözümlerimiz:

  • E-Posta Pazarlaması/E-Mail Marketing:

Sosyal medyanın kitleler üzerindeki etkisi artmasına rağmen, e-posta pazarlama günümüzün en etkili dijital pazarlama kanallarından biri olmaya devam ediyor. E-posta pazarlaması müşterilerinizle, potansiyel müşterilerinizle ya da markanızla ilgilenen, markanızı merak eden kişilerle iletişim kurmanıza; onları hizmetleriniz, kampanyalarınız vb. hakkında bilgilendirmenize imkan sağlar.

GLOBALNET olarak hedef kitlenizi belirlemede ve hedef kitlenize ulaştırmanız gereken en önemli bilgileri, konuları, haberleri içeren stratejileri belirlemede size destek oluyoruz. E-posta kampanyanızın tüm süreçlerini sizinle birlikte detaylı bir biçimde takip ediyor ve e-postalarınızın ulaşımı, geri dönüşü, tıklanma ve okunma oranı gibi istatistiki bilgileri sizinle paylaşıyoruz.

  • Sosyal Medya Pazarlaması:

Planlaması doğru bir biçimde yapılmış sosyal medya hizmeti ile yaptığınız işi, ürünü ya da hizmeti daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz. Sosyal Medya, içeriğinizi, hikayenizi kullanıcıların beğenileri ve paylaşımları sayesinde viral bir şekilde pazarlamanızı sağlar. Günümüzde Facebook, Twitter, Instagram, Google+, Youtube, Pinsterest, LinkedIn, Tumblr, VK, FlickR, Vine en çok kullanılan sosyal medya ağlarıdır.

GLOBALNET, markanıza ve hedef kitlenize özel sosyal medya pazarlama stratejileri geliştirir ve sosyal medya hesaplarınızı profesyonel bir biçimde yönetir.

  • Arama Motoru Pazarlaması (SEO):

SEO yani arama motoru optimizasyonu, arama motorlarının işleyişini göz önünde bulundurarak oluşmuş internet pazarlama türlerinden biridir. Bu tür stratejiler, kullanıcıların İnternet ortamında nelere göz attıklarını, aradıkları şeyi hangi kelimelerle bulmaya çalıştıklarını saptamaya çalışır. Özellikle bir web sitesinin yükselişe geçmesini sağlamak, trafiğini artırmak için sitenin içeriği kadar HTML düzenlemesine de ihtiyaç vardır.

SEO, online pazarlamanın en önemli parçalarından biridir. GLOBALNET olarak size özel olarak hazırladığımız plan ve strateji doğrultusunda web sitenizin trafiğini ve satışlarını artırabilirsiniz.

  • İçerik Pazarlama:

İçerik, dijital pazarlamanın en temel ögelerinden biridir. İçerik pazarlama ile marka, ürün ve hizmetleriniz hakkında hedef kitlenizin ilgisini çekebilir ve takip etme, satın alma gibi davranışları doğal bir biçimde gerçekleştirmeleri sağlayabilirsiniz. Belli bir plan ile geliştirdiğiniz içerikler, marka değerinizin yükselmesine ve rakipleriniz ile aranızda fark yaratmanıza yardımcı olur.

GLOBALNET, basit ve düzensiz içerik oluşturmak yerine vizyon ve misyonunuzu göz önünde bulundurarak hedef kitlenizin ilgisini çekebilecek, diğer pazarlama stratejilerinizle bütünlük sağlayacak ve önemlisi de online itibarınızı yükseltecek nitelikli içerikler oluşturur.

Kurumsal ve profesyonel dijital pazarlama firmaları arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.