linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

GLOBALNET İzmir Bölge Temsilciliğimiz Açıldı

GLOBALNET İzmir Bölge Temsilciliğimiz Açıldı

CRM Türkiye, BPM ve ERP konularında profesyonel, kurumsal ve katma değerli hizmet sunan GLOBALNET müşterilerine daha iyi bir hizmet sağlamak amacıyla İstanbul ofisinin ardından İzmir temsilciliğini de müşterilerinin hizmetine açtı. İzmir temsilciliğimiz Ege Bölgesi Muğla, Manisa, Denizli gibi illerde de Bitrix24 müşterilerine hizmet sağlayacaktır.

BİTRİX24 Türkiye Gold Partner İş Ortağı GLOBALNET İstanbul ve İzmir ofisinin ardından sırasıyla Bursa, Adana, Mersin ve Konya illerinde de temsilcilikler açmayı hedeflemektedir.

Bitrix24, müşteri ilişkileri yönetimi, iş süreçleri yönetimi, insan kaynakları yönetimi, görev ve proje yönetimi, satış yönetimi, kampanya ve etkinlik yönetimi gibi çok iş sürecinin yönetimini, denetimini, takibini daha kolay bir hale getirir. İş süreçlerini dijitale taşımak, otomatikleştirmek ve yönetimini daha kolay bir hale getirmek isteyen her ölçekteki ve her sektördeki firma, işletme, kurum ve kuruluş Bitrix24 kullanabilir.

GLOBALNET Bitrix24 İzmir Temsilciliğimiz

globalnet izmir bolge temsilciligimiz acildi resimGLOBALNET İzmir ofis sorumlumuz Ekim Bey, Bitrix24 ile ilgili merak ettiğiniz, destek, danışmanlık, eğitim gibi katma değerli hizmetlerimizden yararlanmak istediğiniz her konuda sizlere yardımcı olacaktır.

GLOBALNET kurumsal web hizmetleri, web geliştirme, alan adı yönetimi, bulut hosting sunucu servisleri, e-ticaret çözümleri, içerik geliştirme, SEO çalışmaları, online itibar yönetimi, sosyal medya yönetimi ve danışmanlığı, dijital pazarlama alanlarında uzman ekibi ile profesyonel ve kurumsal hizmet sunmaya devam etmektedir.

İnternet varlıkları ve dijital pazarlama hizmetleri alan memnun müşterilerimizin yanı Bitrix24 müşterilerimizde GLOBALNET ile şimdi daha güvende! Hedefimiz mevcut Bitrix24 kullanıcılarına erişmek ve henüz Bitrix24 ile tanışmamış olan tüm firma, kurum, kuruluş ve işletmelere Bitrix24’ü tanıtmaktır.

Bitrix24 ücretsiz CRM denemek için https://blog.globalnet.com.tr/kayit bağlantısını tıklayabilirsiniz.

İzmir Bölge Temsilcimize Ait İletişim Bilgileri

Tel: +90 535 663 34 08

E-Mail: [email protected]

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

.tr Uzantılı Alan Adı Başvuruları

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.