linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

GLOBALNET, İstanbul Kobiler Ve Bilişim Kongresi’ne Katıldı!

GLOBALNET, İstanbul Kobiler Ve Bilişim Kongresi’ne Katıldı!

GLOBALNET, 12 Haziran 2019 tarihinde düzenlenen ‘2. İstanbul Kobiler ve Bilişim Kongresi’ne katılım sağladı! Sektördeki gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip eden GLOBALNET, bu yıl ikincisi düzenlenen Kobiler ve Bilişim Zirvesi’nde GOLD PARTER’ı olduğu Bitrix24 platformunun tanıtımı ve İnternet varlıkları, dijital pazarlama faaliyetleri ile ilgili olarak katılımcıları bilgilendirdi.

Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen İstanbul Kobiler ve Bilişim Kongresi, KOBİ girişimciliğinin desteklenmesi, yeni iş fikirlerinin geliştirilmesi ve uygulamaya geçirilmesi amacıyla düzenlenmiştir. “Teknoloji üreten bir Türkiye için” sloganını benimseyen TBD düzenlediği seminerler, kongreler, eğitimler vb. gibi pek çok etkinlikle dijitalleşen dünya da ülkemizin önemli bir yere sahip olması için çalışmalarını yürütmektedir.

İstanbul Kobiler ve Bilişim Kongresi’nde açılış konuşmalarının ardından ilk oturumda rekabetçi KOBİ’ler ve dijitalleşen dünya üzerinde duruldu. Kongre’nin ikinci oturumunda dijitalleşmenin arttığı günümüzde siber güvenliğin öneminden ve etkisinden bahsedildi. Kongrenin son oturumunda ise KOBİ’lere sağlanan desteklerden, finansal çözümlerden ve girişim sermayeleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Teknolojinin ve bilimin her geçen gün değiştiği, geliştiği günümüzde teknolojiden uzak durmak düşünülemez. Hem KOBİ’ler hem de farklı sektörden girişimciler için iş süreçlerini, müşteri ilişkileri ve satış-pazarlama faaliyetlerini ve benzer yönetim süreçlerini takip etmek son derece önemlidir. Tüm bu süreçleri istediğiniz yerden, istediğiniz zaman yapabilmek için Bitrix24 ihtiyacınız olan tüm araçları sunar.

Kobiler İçin Bitrix24 Platformu

GLOBALNET İnternet Teknolojileri Genel Müdürü Ertan BARUT; her sektörden kurum, kuruluş ve işletmenin ihtiyaçlarına işlevsel çözümler sunan Bitrix24 platformunun KOBİ’lerin girişimciliğinin desteklenmesinde önemli bir role sahip olabileceğinin altını çizdi. STK’larla sürekli iş birliği içerisinde olan BARUT, firmasının sunduğu hizmet, çözüm ve danışmanlık önerileri hem müşterilerini hem de STK’ları, dernekleri DESTEKLEMEKTE olduklarının altını çizdi.

Bitrix24, iş süreçleri yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, personel yönetimi gibi süreçlerin takibi ve yönetimini pratik, kolay ve son derece işlevsel bir hale getirir ve hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf etmenizi sağlar.

İnternet varlıkları ve dijital çözüm önerileri ile uluslararası ve Türkiye’nin farklı illerinden müşterilerine destek, hizmet, danışmanlık ve çözüm önerileri sunan GLOBALNET, 20 yıllık deneyim ve tecrübesi ile sektörde rekabetçi politikalar üretmeye devam etmektedir.

Hazırlık Aşaması

Müşterilerle Temas

Ödül Töreni

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.