linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

GLOBALNET, Bitrix24 Gold Partner

GLOBALNET, Bitrix24 Gold Partner

Bitrix24 Çözümlerine inanan ve odaklanan GLOBALNET ekibi yaptığı çalışmalar sonucunda Silver Partner seviyesinden hızlıca GOLD PARTNER seviyesine yükseldi!

BITRIX24 TÜRKİYE GOLD PARTNER” iş ortaklığımız çerçevesinde İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli İzmit, Bursa, Adapazarı, Adana, Mersin, Gaziantep, Kayseri, Konya, Denizli, Antalya ve Türkiye’nin daha pek çok farklı ilinden oldukça yoğun talepler almakta; her il ve ilçedeki firmalara, şirketlere Bitrix24 CRM çözümlerini sunmaktayız.

GLOBALNET, Bitrix24 kullanan müşterilerine Cloud & Self-Hosted On-Premise Versiyonları yanında uzman ekipleriyle analiz, kurulum, kişiselleştirme, iş süreçleri ve iş akışları uyarlama, yazılım erp, voip santral entegrasyonları, CRM uygulama süreç danışmanlığı ve sürekli teknik destek hizmetleri vermektedir.

Bitrix24 bulut tabanlı (cloud versiyonu) ya da firmaların bağımsız sunucuları üzerinde (self hosted on-premise versiyonu) kullanılabilmekte olup, diğer 4 milyonu aşkın şirket gibi “işte tam da aradığım bütünleşik çözüm” dedikleri gelişmiş bir iletişim ve işbirliği platformudur.

Bitrix24 CRM Nedir?

Bitrix24, standart bir CRM uygulamasından çok daha spesifik özelliklerde yapılandırılmış bir iş geliştirme aracıdır. Şirket içerisinde anlık haberleşme ve mesajlaşma aracı ile sosyal bir ağ oluşturmanızı sağlar. İş yeriniz ile ilgili tüm bilgileri, belgeleri, dosyaları, medyaları tek bir yerde depolayabilme kolaylığı sunar. İş yerinizde verimliliği artırmak, iş süreçlerini kontrol edebilmek gibi pek çok işlevsel özelliği BITRIX24 çözümlerinde bulabilirsiniz.

İş verimliğinizi maksimum düzeye getirmek, iş süreç yönetimi ile ilgili tüm süreçlerinizi tek bir programa entegre etmek ve buradan yönetmek istemez misiniz? Zamandan tasarruf etmek, şirket içi sorunsuz haberleşmeyi sağlamak, müşteri etkileşimini üst düzeyde tutmak için ihtiyacınız olan platform; Bitrix24!

Dijital dünyada yenilikleri gerçekleştirmek için beklerseniz, daha iyisini yapmak için zaman bulamazsınız. İşte tam da bu nedenle dijital dünyada var olmak için yenilikleri gerçekleştirmekten ve iş süreçlerinizi buna entegre etmekten korkmayın!

Gerçek değişim, dijital dönüşümle başlar! Siz de bu dönüşümün tepe noktasında olmak için daha fazla vakit kaybetmeyin!

 

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.