linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Geoart Dijital Pazarlama Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Geoart Dijital Pazarlama Hizmetinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Günümüzde internetin ve teknolojinin gelişmesiyle pazarlama biçimlerinin de değiştiğini söyleyebiliriz. Günümüzde işletmeler mevcut ve potansiyel müşteriyle iletişim kurabilmek için arama motorlarını, sosyal medyayı, e-posta ya da web sitesi gibi dijital kanallardan yararlanmaktadır. Üstelik sadece müşterileriyle, hedef kitleleriyle iletişim halinde olmak için değil; ürün ve hizmetlerini tanıtmak için de dijital pazarlama kanallarını kullanmaktalar.

Ürün ve hizmetlerinin yanı sıra misyon ve vizyonlarının da daha fazla kişi tarafından bilinmesini isteyen firmalardan biri de Geoart Geosentetik Ltd. Şti.’dir.

Geoart, mühendislik uygulamaları ile önce çıkan bir firmadır. Firmaya özel sosyal medya planı ve içerik geliştirme stratejisi belirlenmiştir. Kurumsal dijital pazarlama hizmetinde de tercihini GLOBALNET’ten yana kullanan Geoart firmasına teşekkür ederiz.

Ankara Dijital Pazarlama Firmaları

Hiç şüphesiz günümüzde her firma, her işletme dijital dünyada var olmak ve kendisini en iyi biçimde temsil etmek istiyor.

Dijital pazarlama ve sosyal medya uzmanlığı yaptığını söyleyen pek çok kişiyle karşılaşıyoruz. Dijital pazarlama ise geçekten deneyim, tecrübe, uzmanlık ve profesyonellik gerektiren bir iştir.

Şirketinizin reklam ve tanıtımını yapacak dijital pazarlama ajansı öncelikle yaptığınız iş, ürün, hizmet ve misyon, vizyon gibi konularda bilgi sahibi olmalıdır.

GLOBALNET yılların tecrübesi, kurumsallığı ve profesyonelliği ile dijital pazarlama alanında da pek çok firma arasından sıyrılmayı başarmıştır. Firmamız Ankara merkezli olmasına rağmen Türkiye’nin her yerinden müşterilerine hizmet sunmaya devam etmektedir. İnternet varlıkları ve dijital pazarlama hizmetlerimiz, CRM çözümlerimiz ile ilgili merak ettiğiniz her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Unutmayın, markanızın dijital dünyadaki itibarı önemlidir!

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.