linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Geniş Coğrafi Bölgelerde Yürütülen Karmaşık Telco Projelerine Avanto Desteği…

Geniş Coğrafi Bölgelerde Yürütülen Karmaşık Telco Projelerine Avanto Desteği…

Geniş coğrafi bölgelere yayılmış karmaşık alım-satım, süreç takip ve bütçe planlamalarını gerektiren proje ve bakım / onarım faaliyetlerinde yönetilebilirlik en önemli unsurdur. Bu tip faaliyetlerin başarısızlık oranlarının yüksek olduğu yapılan çeşitli araştırmalarla ortaya çıkmıştır. GlobalNet tarafından geliştirilen Avanto yazılım platformu ile bu tip projeleri harita mashup teknolojileri kullanılarak görsel bir tabana oturtmak ve proje süreçlerini gerçek zamanlı olarak takip etmek mümkündür. Avanto bünyesinde aynı zamanda iş zekası unsurlarını da barındırmaktadır. Projelerin problem teşkil eden veya edebilecek unsurlarının Avanto iş zekası modülleri kullanılarak anında tesbir edilebilmesi, veya ideal olarak bu tip sıkıntı alanlarının önceden tahmin edilebilmesi başarı oranlarını büyük ölçüde artırmaktadır.


GlobalNet  Avantonun yılların getirdiği tecrübelerle, karmaşık projelerin genellikle sorun yaratıığı alanların önceden bilinmesi ile ortaya çıktığını belirtiyor ve ekliyor, “Avantoyu başarısız projeleri inceleyerek, karmaşık süreçlerdeki tipik ve sıklıkla rastlanılan tuzakları göz önünde bulundurarak tasarladık. Amacımız, müşterilerimize iş ortakları ile birlikte kullanabilecekleri, bütünleşik, genişleyebilen ve kullanımı kolay bir proje takip ortamı sunmaktı. Telekom projelerinden, inşaat, yol /su /elektrik bakım, ve hatta satış zinciri faaliyetlerine kadar Avantonun yeteneklerini uyarlamak mümkündür.”

GlobalNet Hakkında

Sektöründe öncü firmalarla çalışan bir yüksek teknoloji firması olarak GlobalNet, 1999 yılında kurulmuş ve piyasalardaki tüm çalkantılara rağmen istikrarlı bir şekilde büyümeyi sürdürmüştür. Uzman teknik kadrosu, gerçek anlamda ilgili destek elemanları ve geniş müşteri portfoyü ile iş ortaklarının yanında daima güvenilir bir dayanak olarak yerini almış olan GlobalNet, ihtiyaçlarınıza özel çözümler üretmektedir.

GlobalNET-Ankara-2011

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.