linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Ertan BARUT, ATILIM ÜNİVERSİTESİ “ENDÜSTRİ DANIŞMA KURULU” Üyesi

Ertan BARUT, ATILIM ÜNİVERSİTESİ “ENDÜSTRİ DANIŞMA KURULU” Üyesi

GLOBALNET, Genel Müdürü Ertan Barut, ATILIM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü tarafından “ENDÜSTRİ DANIŞMA KURULU” Üyesi olmaya davet edildi.

ertan-barut-atilim-universitesi-endustri-danisma-kurulu-uyesi

Daveti memnuniyetle kabul eden Ertan Barut, Ülkemizde tek örnek olarak, Bilgisayar, Yazılım ve Bilişim Sistemleri Mühendislikleri Bölümlerine sahip Atılım Üniversitesinin Yazılım Mühendisliği üzerine çalışmalarına ve geleceğin Yazılım Mühendisi Gençlerimize Yazılım Sektörümüz adına Sosyal Sorumluluk gereği katkı vermek üzere çalışacak.

ATILIM ÜNİVERSİTESİ Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü “ENDÜSTRİ DANIŞMA KURULU” Kuruluş Amacı :

ATILIM ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ DANIŞMA KURULUAtılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, ülkemizde tek örnek olarak, Bilgisayar, Yazılım ve Bilişim Sistemleri Mühendislikleri Bölümlerine sahiptir. Belirtilen üç bölümden oluşan Bilişim grubu bölümleri öğrenci ve öğretim üyesi sayısı bakımından halen Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesinin en büyük grubunu oluşturmaktadır. Bünyesinde görev yapan akademik personel, tanınmış ulusal ve uluslararası kurumlardan diploma almış elemanlardan oluşmaktadır.
Eğitim, araştırma ve toplum hizmetlerinde mükemmeli gerçekleştirmeyi amaç edinmiş olması nedeniyle, Bilişim grubu bölümleri, en yeni öğretim yöntemlerini ve gelişen teknolojiyi yakından izlemektedir. Bu doğrultuda özenle hazırlanmış olan lisans ve yüksek lisans programlarının, mezuniyetten sonraki çalışma ortamlarının gereksinimlerini de karşılaması amaçlanmıştır.

Diğer taraftan, öğrencilerimizin bilişim alanında mühendislik yaklaşımlarını kullanarak etkin çözümler üretebilen ve yeni yönelimler sağlayan nitelikli bireyler haline gelmesi için, onlarla etkili bir iletişim kurmayı ve verimli bir eğitim ortamı yaratmayı amaçlamakta ve aynı zamanda bilimsel araştırma, danışmanlık ve toplum hizmetleri konularını etkin bir şekilde yürütmeyi hedeflemektedir.

Tüm bu çerçevede, yukarıda belirtilen amaçlarımızı ve hedeflerimizi etkin bir şekilde yerine getirmemize yardımcı olmak üzere “Bölüm Endüstri Danışma Kurulları” oluşturulmuştur.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.