linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

En İyi CRM Uygulamasını Bulmak

En İyi CRM Uygulamasını Bulmak

İş dünyasında verimliliği en yüksek seviyeye çıkarmak ve çalışanlara zaman kazandırmak adına birçok şirket profesyonel CRM çözümleri kullanıyor. Şirketiniz için en iyi CRM çözümünü bulmak, şirketinizin büyümesinde anahtar bir öneme sahip olacağından bu konuda gerekli araştırmayı yapmak ve profesyonel yardım almak yerinde olacaktır. GLOBALNET ailesi olarak sizlere profesyonel CRM uygulaması hizmeti sağlamaktayız.

Sizler için en uygun CRM uygulamasını bulmak için ilk olarak şirket hedeflerinizi belirlemeniz yerinde olacaktır. Şirket olarak yaşadığınız problemleri belirlemek, bu problemleri çözebilmeniz için ilk adım olmalıdır.

En İyi CRM Uygulamasından Beklentileriniz Nelerdir?

Örneğin, siz bu iş süreçlerinin hangilerini kolaylıkla yönetmeyi istersiniz?

  • Müşteri adaylarını ve onlarla iletişim süreçlerini takip etme
  • Müşteri veritabanınızı yönetme
  • Departmanlarınız arasındaki iş iletişimini en yüksek seviyeye çıkarma
  • Şirketinize özel rapor sistemleri oluşturma
  • Saha işlerinizin organizasyonunu sağlama
  • Kar seviyelerinizi artırma
  • Şirketinizin çalışma verimliliğini artırma

Tüm bu süreçleri başarılı ve kolay bir şekilde yönetmeyi isteyeceğinizi tahmin ediyoruz. Ancak doğru CRM uygulamasını bulmak bunlarla sınırlı değil.

Her şeyden önce Türkçe dil desteği olan bir CRM uygulaması kullanmanız, çalışanlarınızın benimsemeleri ve kolaylıkla kullanabilmeleri açısından yerinde bir ilk adım olacaktır. Ancak bu yeterli olmayacaktır. Günümüzde çoğu şirket iş süreçlerini yalnızca masa başında yürütmez. Dinamik bir çalışma yapısına ayak uydurabilmesi için CRM uygulamasının mobil desteği de bulunmalıdır.

Ayrıca CRM çözümlerinin özelleştirilebilir olması, şirketinizle tam uyumlu bir uygulama kullanabilmenize olanak tanır. İş süreçlerinizin esnek bir kullanıcı arayüzü ile yönetilebilmesi, verimliliğinizi zirveye taşıyacaktır. Bu esnekliğe API desteği de dahil olmalıdır. Üçüncü parti uygulamaların CRM uygulaması içerisine entegre olabilmesi, diğer tüm süreçlerinizi tek bir platformda yürütebilmenizi sağlar.

Peki bunca özelliği tek bir CRM çözümünde bulmak mümkün müdür? GLOBALNET olarak uzun arge çalışmalarımız boyunca bu sorunun cevabını bulmayı amaçladık. Çalışmalarımızın sonunda Bitrix24 Profesyonel CRM Çözümünü benimsedik ve hem şirket olarak bizler kullanmaya başladık, hem de siz değerli müşterilerimizle de bu deneyimi paylaşabilmek adına Bitrix 24 Resmi Türkiye İş Ortağı görevini üstlendik.

Bugüne dek geliştirilmiş en başarılı ve kapsamlı CRM çözümü olan Bitrix24 ile sizler de şirketinizin verimliliğini zirveye taşıyabilirsiniz. Konu ile ilgili detaylı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz. GLOBALNET olarak bu sürecin her adımında sizlerle birlikte olmaktan dolayı gurur duymaktayız. Ankara Çankaya ofisimizde sizleri bekliyoruz.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.