linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Dijital Teknolojiler Kâğıtsız İletişimi Beraberinde Getiriyor

Dijital Teknolojiler Kâğıtsız İletişimi Beraberinde Getiriyor

Dijitalleşmenin en önemli getirilerinden biri de kâğıtsız iletişim!

Dijitalleşme, iş süreçlerini kolaylaştırması, iletişimi geliştirmesi, verimliliği artırması gibi pek çok kolaylığı, ileri teknolojiyi ve gelişmeyi de beraberinde getirdi. E-devlet sistemi, e-imza, e-fatura, e-arşiv gibi uygulamalar da kâğıtsız iletişime atılan önemli adımlar arasında gösterilebilir. Hem kamu sektöründe hem özel sektörde hem de kişisel hayatlarımızda akıllı teknolojilerin, yazılımların varlığı ile kâğıt kullanımının miktarı daha da azalıyor.

Tamamen kâğıtsız bir iletişim, kâğıtsız bir ofis mümkün olmamakla birlikte elektronik iletişim araçları ve ileri teknoloji sistemler kâğıtların çoğunu büyük oranda kaldırabilir.

Restoranda dijital cihazlara not edilen siparişler, e-mail ile kutlanan doğum günleri, kâğıtsız gerçekleştirilen ihracat ve gümrük uygulamaları, dijital ortamda okumak için hazırlanan kitaplar ve gazeteler, hasta kayıtlarını, yazılacak ilaçları dijital ortamda gerçekleştiren hastaneler, karne notlarını, öğrenci bilgilerini dijital ortamda kaydeden okullar vb. gibi pek çok alanda kâğıt kullanımı azalırken, dijital teknolojiler ve süreç yönetimine yardımcı yazılımlar artıyor.

Yaşamın her alanında etkilerini gösteren dijital gelişmeler, özellikle son dönemlerde kâğıtsız ofis ve dijital iş yeri kavramları ile ön plana çıkıyor. Gerçekten de dijital dönüşümün yarattığı rekabet ortamında varlığını sürdürmek, marka değerini korumak ve büyüme hedeflerine ulaşmak isteyen işletmeler, kurumlar, kuruluşlar iş akış süreçlerinde, elektronik belge ve arşiv yönetim sistemlerini, CRM yazılımlarını kullanmak zorundadırlar.

Özellikle iş yeri ve ofislerde iş süreçlerinin ve veri miktarlarının her geçen gün arttığı göz önünde bulundurulduğunda bulut teknolojilerinin ve dijital ağırlıklı çalışma ortamlarının önemi daha çok ortaya çıkıyor.

Kâğıtsız İletişimin ve Dijital Raporlamanın Sağladığı Yararlar

Pek çok kişi, kurum ve kuruluş kâğıtsız iletişimin ya da az kâğıt kullanımının çevreye olan faydaları hakkında bilgi sahibidir. Ancak kâğıtsız iletişim iş hayatı ve ofis ortamları için de faydaları saymakla bitmez.

  • Daha az kâğıt kullandığınızda daha az belge yazdırmış olursunuz. Böylece genel gider maliyetlerinde gözle görülür bir fayda elde edebilirsiniz.
  • Daha az kâğıt kullandığınızda dosya ve klasörleri de daha az kullanır ve fiziksel klasörler, dosya ve kâğıt ayırıcılar, dosya dolapları gibi ürünler için bütçe ve fiziki bir alan ayırmak zorunda kalmazsınız.
  • Plan ve programlarınız için fiziksel bir ajanda taşımak zorunda kalmaz ve dijital ortamda bulunan verilerinizi her yere taşıyabilir ve gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz.
  • Daha az kullanarak daha yeşil bir çevreye destek olabilirsiniz.
  • Dijital ortamda bilgi paylaşımı daha hızlı olmakta ve bilgiye, belgeye ulaşmak daha kolay olmaktadır. Bilgi, belge ve dosyalara erişim için yetkilendirmelerde bulunabilir, izinleri yönetebilirsiniz.

İş süreçlerinizde ve iş yerinizde daha az kâğıt kullanarak hem verimliliği artırmayı hem de maliyetleri düşürmeyi hedefliyorsanız bütünleşik bir CRM + BPM programı olan Bitrix24’ü kullanmayı tercih edebilirsiniz. GLOBALNET Bitrix24 Gold Partner Türkiye İş Ortağıdır. Bilgilerinizi, belgelerinizi, projelerinizi, raporlarınızı Bitrix24’e kaydedebilir ve iş süreçlerinizi fiziki belgelere, dokümanlara ihtiyaç duymadan istediğiniz her yerden, her zaman yönetebilirsiniz. Şirketiniz için başarılı bir dijital dönüşüm sürecinin anahtarı Bitrix24 olabilir.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

.tr Uzantılı Alan Adı Başvuruları

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.