linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

DİJİTAL DÖNÜŞÜM SÜRECİNİZDE YANINIZDAYIZ ve DESTEKLİYORUZ

DİJİTAL DÖNÜŞÜM SÜRECİNİZDE YANINIZDAYIZ ve DESTEKLİYORUZ

DİJİTAL DÖNÜŞÜM SÜRECİNİZDE YANINIZDAYIZ ve DESTEKLİYORUZ.

 

İnternet Teknolojileri ve Yazılım alanındaki odağımızdan sapmadan sektörde 20. Yılımıza gelmiş bulunmaktayız.

Süreç dahilinde ; bilgi ve birikimlerimiz, tecrübelerimiz, uzman teknolojik çözümlerimiz, güçlü altyapılarımız ve sürekli memnuniyet prensiplerimiz doğrultusunda DİJİTAL DÖNÜŞÜM Sürecini başlatmaya kararlı Kurum ve Kuruluşları destekliyoruz.

 

DİJİTAL İNTERNET VARLIKLARINIZA SAHİP ÇIKIYOR, KORUYUP, GELİŞTİRİYOR ve YÖNETİYORUZ.

Şirketiniz, Markalarınız, Ürün ve Hizmetlerinizin dijital internet varlık analizlerini yapıyor, sonuçları birlikte değerlendiriyor ve belirlediğimiz yol haritası çerçevesinde uzman ekiplerimizle varlıklarınızı geliştirmeye yönelik bakım, destek, eğitim hizmetlerimiz yanında içerik desteği ve süreç danışmanlık hizmetleri veriyoruz.

Alan Adı, Web Sitesi, Hosting, E-Posta, Sanal Sunucu, Güvenlik, Dijital Reklam, Dijital Pazarlama, SEO Arama Motoru Optimizasyonu, Sosyal Medya, E-Ticaret, Bulut Yazılım, Portal, Mobil Uygulama çözüm ve hizmetlerimizle Dijital İnternet Varlıklarınıza sahip çıkıyor, koruyor, geliştiriyor ve yönetiyoruz.

İŞ SÜREÇLERİNİZİ, VARLIKLARINIZI ve VERİLERİNİZİ BULUT ORTAMINA TAŞIYORUZ.

CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi ve BPM İş Süreçleri Yönetimi Yazılım Hizmetlerimizle kuruluşunuzun tüm iş süreçlerini ve iş ilişkilerini bulut ortamına taşıyoruz.

ZAMAN, YER, ORTAM bağımsız ;

– şirketinizi, işlerinizi, gelen talepleri, verilen teklifleri, satış-satınalma-sipariş-tedarik-işe alma-iş ortaklığı-hukuk v.b. iş süreçlerinizi uzaktan YÖNETMENİZİ,

– satış-pazarlama-finans-proje-üretim-müşteri-personel-tedarikçi-ar-ge verilerinize ve dokümanlarınıza anında her yerden ERİŞMENİZİ,

– müşterileriniz, iş ortaklarınız, bayi-tedarikçi ağınız, yakın çevreniz, dış kaynaklarınız ve çalışanlarınız ile sürekli canlı, yazılı, sesli, görüntülü İLETİŞİM halinde olmanızı sağlıyoruz.

 

DİJİTAL DÖNÜŞÜM İLE GELEN DEĞİŞİME DESTEK VERİYORUZ.

Dijital Dönüşümle gelen bu değişimle şirketinizin verimliliğinin artması, müşteri memnuniyetinin yükselmesi, sektörünüzle entegrasyonun sağlanması, tüm kitlelerle iletişim ve etkileşim çerçevesinde iç ve dış pazarlara erişimin sağlanması, ihracatınızın artması ve işlerinizle beraber şirketinizin de büyümesi ile ŞİMDİ DAHA DİRENÇLİ ve DAHA GÜÇLÜSÜNÜZ.

destekliyoruz

YERLİ İŞGÜCÜMÜZ ve TEKNOLOJİLERİMİZ İLE “DİJİTAL TÜRKİYE” İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

Globalleşen dünyada yerli işgücümüz ve teknolojilerimizle ;

– bir yandan ülkemizdeki yatayda tüm sektör kuruluşlarına internet teknolojilerini etkin ve verimli kullanıp, dijital dönüşümle dışa açılmaları hedefine yönelik altyapı hizmetleri sunmakta,

– bir yandan kamu kurumlarının dijital dönüşümle gelen taleplerine çözüm ve hizmetler geliştirip sunarak desteklemekte,

– GLOBALNET olarak da Dünya pazarlarına bu çözüm ve hizmetlerimizi sunarak, sağlayacağımız katma değerle cari açığımızın kapatılmasına destek olmakta ve DİJİTAL TÜRKİYE hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaktayız.

Kamu Kurum ve Kuruluşları ve Özel Sektör firmalarımızın da YERLİ ÜRETİMİ tercih etmelerini önemsiyor ve DİJİTAL DÖNÜŞÜM SÜRECİNDE tüm kaynaklarımızla DESTEKLİYORUZ. 

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.