linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi Neden Önemli?

CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi Neden Önemli?

Müşteri ilişkilerini iyileştirmek ve karlılığını artırmak isteyen tüm işletme, kurum ve kuruluşlar için “CRM yazılımı nedir, CRM programı nasıl kullanılır?” gibi soruların cevabı oldukça önem taşır. CRM (Customer Relationship Management) yani Müşteri İlişkileri Yönetimi, bir kuruluşun müşterileriyle ya da potansiyel müşterileriyle olan ilişkilerini, etkileşimlerini yönetmek için kullandıkları stratejidir.

Müşterilerle, iş ortaklarıyla uzun soluklu ilişkiler içerisinde olmak müşteri ilişkilerinin olmazsa olmaz özelliklerindendir. CRM uygulamaları, herhangi bir işletmenin sadece müşterileriyle değil, aynı zamanda danışmanlık sunduğu kullanıcıları, iş ve çözüm ortakları, meslektaşları, ortakları ve tedarikçileri ile olan ilişkilerini derinleştirmelerini sağlar.

Her yönetici ya da işletme sahibi müşterilerine ait verileri tek bir yerde görmek, siparişleri, talepleri, satışları takip etmek ister. Dijital dünyada varlık göstermek isteyen ileri görüşlü işletmeler için müşteri ilişkileri son derece önemlidir. Müşterilerle iletişim ve etkileşim halinde olmak, müşterilerin beklentilerini ve davranışlarını analiz etmek, isteklerini karşılamak işletmelere kazanç olarak geri dönüş sağlayacaktır.

İşletmelerin kendi iş süreçlerine, faaliyet alanlarına uygun bir CRM uygulamasını bulmak son derece önemlidir. Eğer bir CRM programından çok daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, Bitrix24 aradığınız platform olabilir.

GLOBALNET Bitrix24 CRM Türkiye Çözümleri İle İşletmelere Kolaylık Sağlıyor

bitrix24 ucretsiz crm

GLOBALNET, Bitrix24 Türkiye GoldPartner İş Ortağıdır. Bitrix24 her büyüklükteki işletme, kurum ya da kuruluş için en iyi CRM uygulamalarından biri olarak değerlendirilebilir. Üstelik sadece müşteri ilişkileri ve satış yönetimi çözümleri değil; proje ve görev yönetimi, insan kaynakları yönetimi gibi iş süreçlerinizi daha kolay, yönetilebilir hale getirecek araçlar ve çözümler de sunar.

Bitrix24 ile şirketinize, çalışanlarınıza, müşterilerinize, iş ortaklarınıza, danışmanlarınıza ait tüm bilgi, belge, dosya gibi verilere her an ulaşabilir ve yönetebilirsiniz. Kişiselleştirme ve özelleştirme seçeneklerinin yanı sıra entegrasyon seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Tüm iş süreçlerinizi tek bir program üzerinden yöneterek hem zamandan tasarruf edebilir hem de karlılığınızı artırabilirsiniz.

CRM fiyatları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak, Bitrix24 kullanıcılarımız arasında yer almak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.  “Bitrix24 CRM programı nasıl kullanılır?” diye merak etmenize de gerek yok.

GLOBALNET, Bitrix24 çözüm ortağı olarak eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunmaktadır. İş süreçlerinizi, çalışanlarınızı, satışlarınızı istediğiniz her yerden, her an yönetebilmenin kolaylığını yaşamak için zaman kaybetmeyin.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.