linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

ByProtokol Dergisi 2021 Avrupa Ödülleri

ByProtokol Dergisi 2021 Avrupa Ödülleri

BİLİŞİM VE TEKNOLOJİ ALANINDA BAŞARI ÖDÜLÜNÜ alan TOBB Türkiye YAZILIM Meclisi Başkanı ve GLOBALNET CEO ‘su Sn. Ertan BARUT yaptığı konuşmada “Öncelikle ByProtokol Dergisi imtiyaz sahibi Sn. Barış Yazıcı Beye, bu ödüle değerli beni layık gören juri üyelerine ve Sn. Zafer Kiraz ‘a çok teşekkür ediyorum. Kadınların ödülleri toplayarak geceye damga vurduğu bu akşamda öncelikle bu değerli ödülü Türkiye Bilişim Sektörü adına, Türkiye’nin Yazılımcıları ve Türkiye Bilişim Ordusu adına kabul ediyorum ve kadınlarımızın bilişim alanında bizlerle beraber daha fazla emek sarfetmesini diliyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Gecede aynı zamanda TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ‘na TOBB Onur Ödülü verildi ve ödülü Başkanlık Özel Danışmanı Sn. Bahri Can ÇALICIOĞLU teslim aldı.

Dergi yayıncılığı alanında 5 yıldır hizmet veren Türkiye’nin Protokol Dergisi ‘BY Protokol’ 2021 yılı Avrupa Ödülleri’nin bu yıl ikincisi düzenlendi. Ödül töreninde, sanattan siyasete, medyadan eğitime, girişimcilikten iş dünyasına, teknoloji ve bilişim alanlarına kadar bir çok dalda juri tarafından belirlenen seçkin kişilere ödülleri takdim edildi.

Geceye katılan ve ödül alan ünlü şair Ahmet Selçuk İlhan Bey şiirleriyle, ünlü müzik sanatçısı Umut Akyürek hanım söylediği şarkılarla, Billur Internet TV sahibi Billur Kalkavan hanım yaptığı espirilerle ve ödül alan kişiler yaptıkları konuşmalar ve verdikleri kitlesel mesajlarla geceye renk kattılar. Gecede aynı zamanda HaberTürk TV Program Yapımcısı Kübra Par hanım da ödül aldı.

Dergi yayıncılığı alanında 5 yıldır hizmet veren Türkiye’nin Protokol Dergisinin bu yıl ikincisini düzenlediği ByProtokol 2021 yılı Avrupa Ödülleri töreninde, sanattan siyasete, medyadan eğitime, girişimcilikten iş dünyasına, teknoloji ve bilişim alanlarına kadar bir çok dalda juri tarafından belirlenen seçkin kişilere ödülleri takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.