linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

BİYESAM Web Sitesi ve Hosting Altyapısı Yenilendi

BİYESAM Web Sitesi ve Hosting Altyapısı Yenilendi

Bilişim ve Yazılım Eser Sahipleri Meslek Birliği (BİYESAM) web sitesi yeni tasarımıyla GLOBALNET tarafından yenilendi ve GLOBALNET’in mail ve sanal hosting sunucuları üzerinde yayına alındı.

GLOBALNET, İnternet varlık çözümleri ve dijital pazarlama çözümleri konusunda danışmanlık ve katma değerli çözümler sunan güçlü teknik alt yapılara sahip  bir firmadır. Pek çok müşterinin İnternet varlıkları alanında tercih ettiği hizmetlerden biri de sanal bulut sunucuları üzerinden sağlanan hosting hizmetidir.

GLOBALNET İnternet Teknolojileri ve Yazılım Firması aynı zamanda BİYESAM Kurucu üyesidir. GLOBALNET Genel Müdürü Ertan Barut ‘da 2019-2021 Dönemi Yönetim Kurulunda görev almıştır.

İçerisinde Türkiye Bilişim Derneği’nin de yer aldığı bir çok Sivil Toplum Kuruluşuna destek vermeye devam eden GLOBALNET, Yazılım Telif Hakları ve Eser Sahipliği konusunda Türkiye’nin tek Meslek Birliği olan BİYESAM ’ı da desteklemekten mutluluk duymaktadır.

BİYESAM HAKKINDA

Merkezi İstanbul’da olan BİYESAM, özellikle ülkemizde bilişim sektörünün gelişmesine, kalkınmasına katkı sağlamak için ulusal bilişim politikaların oluşturulması gerektiği misyonunu taşımaktadır. Yazılımı bir eser olarak gören ve korunması, geleceğe aktarılması gerekliliğini benimseyen BİYESAM, kendi alanında faaliyet gösteren kamu ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği kurmaktadır.

BİYESAM’a, hosting hizmetinde bizi tercih ettikleri ve güvendikleri için teşekkür ederiz.

Web Tasarım ve Web Hosting Hizmetinde GLOBALNET

İnternette var olmak isteyen tüm kuruluş, marka ya da firmaların alan adı ve hosting altyapısına sahip olması gerekmektedir. Ancak bu altyapıların son derece güvenlikli ve sorunsuz altyapılar olması gerekmektedir. Günümüzde site güvenliği, veri güvenliği, e-mail güvenliği yaşanan sorunlar, dolandırıcılık vakaları, hacklenme ve şantaja maruz kalma gibi sorunlardan dolayı hizmet alınan firmanın altyapısının da son derece güvenlikli ve sağlam, sorunsuz olması gerekmektedir.
Bu barındırma hizmetinin, rastgele bir yerden alınması sonrası kullanıcılar bir çok sorunla karşılaşmaktadırlar. Bu nedenle hosting email barındırma hizmeti alınan altyapıların, sunucuların son derece güvenlikli olması gerekmektedir.

Ayrıca Hosting hizmeti veren firmaların güvenilir olması, sorunsuz sürekli teknik desteğinin olması ve de özellikle maillere yönelik spam saldırılarına karşı çözümler sunması son derece önemlidir. GLOBALNET, sunucunuzun güvenliğini en üst düzeyde tutmak için gerekli önlemleri alır ve herhangi bir soru ya da sorununuzda her an sizinle iletişime geçmeyi amaçlar.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.