linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24’te Çalışanların Performans Yönetimi

Bitrix24’te Çalışanların Performans Yönetimi

Bitrix24’te zaman yönetimi ve performans denetimi yapabileceğinizi biliyor musunuz?

Bitrix24, en iyi CRM programlarından birisi olarak pek çok kurum, kuruluş ve organizasyon tarafından tercih edilmektedir. Bitrix24 müşteri ilişkilerinizi ve iş süreçlerinizi iyileştirmenize olanak sağlamayı amaçlayan bir CRM yazılımı olmanın çok daha ötesinde çözümler üretir.

Bitrix24, çalışanlarınızın performanslarını artırmaya yönelik araçlar da sunar. Tüm personelin çalışma zamanlarının kayıtlarını ayrıntılı biçimde tutan Bitrix24, aynı şekilde çalışanların çalışmayı bırakmaları ya da mola vermelerini sağlayan yapılandırılabilir ve çevrim içi çalışan zaman yönetim aracına sahiptir. İnsan kaynakları departmanı tarafından çalışma saatleri belirli aralıklarda ya da esnek biçimde belirlenebilir.

Bitrix24’ün personel zaman yönetimi aracı (Bitrix24 time management) IP’leri takip ettiği için çalışanların ofisten ne zaman ayrıldıklarını, hangi zaman diliminde çalıştıklarını ve ne zaman telekomünikasyon yaptıklarını belirlemek zor değildir. Bitrix24’te tüm departmanların ve her bir çalışanın kendilerine atanmış görevleri için harcanan zaman hakkında aylık raporlar mevcuttur.

İş raporları bir departmandan ya da kişiden haftalık, günlük ya da aylık olarak istenebilir. Bitrix24 üzerinden gönderilen çalışma raporları süpervizör tarafından değerlendirilir. Bitrix24 verimlilik raporları ile çalışanların, departmanların performansları şeffaf biçimde gözlenebilir, denetlenebilir.

Bütünleşik Çözümler İçin Bitrix24

bitrix24te calisanlarin performans yonetimi resim

Şirket çalışanlarınız Bitrix24 işlevsel ara yüzleri ile günlük planlar ve raporlar oluşturabilirler. Aynı zamanda müşterilerle/potansiyel müşterilerle toplantılar ve ofis dışı etkinlikle de düzenleyebilirler. Siz tüm bunları istediğiniz yerden, istediğiniz zaman denetleyebilir, revizeler talep edebilirsiniz.

Satış hedefleri direkt olarak Bitrix24 CRM içerisinde ayarlanabilir. Hem çalışanların değerlendirmelerini yapmak, satış hedeflerini belirlemek, satış ve pazarlama analizleri yapmak Bitrix24 ile çok kolay ve hızlı!

Hangi sektörde faaliyet gösterirseniz gösterin kısa zamanda yüksek verimlilik, maksimumum karlılık ve denetlenebilir iş süreçleri ve performans yönetimi için Bitrix24 bütünleşik çözümler sunar. Şirket dışında faaliyet gösteren çalışanlar, bölge müdürlükleri, şantiye elemanları, saha projesi elemanları, temsilci ofisler, şube çalışanları ve organizasyon yapısı dağınık ve geniş kurum, kuruluş ve şirketlerin insan kaynakları yönetimi, bilgi ve belge yönetimi, proje yönetimi için Bitrix24 son derece işlevsel ve çözüm odaklı araçlara sahiptir.

GLOBALNET, analiz ve değerlendirme yapmanıza yardımcı olacak araçların kurulumu, yapılandırılması ve süreçlerinize özel hale getirilmesi için sizlere güvenilir, sınırsız ve sürekli hizmet sunmaktadır. Verilerinizi, iş süreçlerinizi Bitrix24’e transfer etmek ve uygulamalarınızı Bitrix24’e entegre etmek gibi hizmetler için profesyonel bir ekibimiz bulunmaktadır.

Bitrix24 ücretsiz CRM denemek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

https://blog.globalnet.com.tr/kayit

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

KOZA Halı Bitrix24 CRM çözümleri ve uygulama yazılımları konusunda GLOBALNET’i tercih etti.

Akıllı Sözleşme: CopeTract

Açık Kaynak Kodlu Yazılımlar Sektör Çalıştayı Raporu

ALİ UZUN Şekercilik Dijitalleşme Sürecinde GLOBALNET’i Tercih Etti

Adresler

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

İletişim Numaraları

+90 312 473 88 80 | 83
+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.