linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24’te Çalışanlar Listesi

Bitrix24’te Çalışanlar Listesi

Ücretsiz Türkçe CRM programları arasında sıklıkla tercih edilen Bitrix24’ün pek çok özelliği ve işlevsel araçları bulunmaktadır. Müşteri ilişkileri yönetimi, iş süreçleri yönetimi, proje yönetimi, insan kaynakları yönetimi gibi pek çok süreci Bitrix24’e taşıyabileceğiniz gibi çalışanlarınızı da Bitrix24 üzerinden yönetebilirsiniz.

Çalışanların listesi ve çalışanlarınıza ait veriler, eski çalışanlarınıza ait veriler, işe giriş-çıkış saatleri gibi süreçleri Bitrix24 üzerinden istediğiniz zaman, istediğiniz yerden görebilir ve takibini yapabilirsiniz.

Bitrix24 çalışanlar kısmında Bitrix24 kullanıcıları ile ilgili bilgilerin tamamını görebilir ve yönetebilirsiniz. Intranet ya da extranet gruplarını görmek için filtreler uygulayabilir ya da işten çıkışını yapan kullanıcıların listesini görebilirsiniz.

Eğer dilerseniz Bitrix24’te yer alan çalışanlar listesini Microsoft Excel aracılığıyla dışarı aktarabilir, Microsoft Outlook gibi farklı uygulamalar ile senkronize edebilirsiniz.

Çalışanları Bitrix24’e eklemek için etkinlik akışından, “Kullanıcıları davet et” seçeneğini tercih edebilir, sms göndererek ya da e-posta yoluyla yeni kişileri davet edebilirsiniz. Çalışanın e-posta adresi, adı-soyadı ve konumu gibi bilgileri belirterek yeni kullanıcı kaydını siz de gerçekleştirebilirsiniz.

Yeni kullanıcı davet etme yetkisine sadece yöneticiler sahiptir. Ancak siz başka kullanıcıların da bu yetkiye sahip olmasını istiyorsanız, ayarlardan bu seçeneği etkinleştirebilirsiniz.

bitrix24te calisanlar listesi icerik

Bitrix24 Çalışanlar İçin Sosyal Bir Ağ Sağlar

Bitrix24 çalışanların pek çok işi, projeyi ya da görevi tamamlarken aynı zamanda birbirleriyle iletişim halinde bulunduğu, doküman paylaşımı sağladığı sosyal, kurumsal bir ağdır. Bitrix24’e ilk kez giriş yapan kullanıcılar için “Etkinlik Akışı” Facebook gibi sosyal ağlara benzer ve kullanıcılar böylece Bitrix24 kullanmaya başlamakta zorluk çekmezler.

Bitrix24, hem şirket içi Intranet hem de şirket dışı Extranet grupları ile her an iletişim halinde bulunmayı mümkün kılar. Çalışanlar farklı gruplarda gerçekleşen konuşmaları, doküman paylaşımını görebilir ve buna bağlı bildirimleri mobil ya da masaüstü uygulamalar aracılığıyla, e-posta uyarıları ile istekleri doğrultusunda alabilirler.

Bitrix24 kullanıcıları ve çalışanlar için en önemli özelliklerden biri de Bitrix24’ün mobil cihazlardan da kullanılmasıdır. Çalışanlar listelerine ve iş süreçlerine, müşteri ilişkilerine ait her türlü bilgiye, veriye her an ulaşabilir, takip edebilir ve yönetebilirsiniz.

Bitrix24’ü kullanmak ve iş süreçlerinizi dijitale taşımak için Bitrix24 Gold Partner İş Ortağı GLOBALNET ile iletişime geçebilirsiniz. Şirketimiz, Bitrix24 lisans, kurulum, eğitim, yapılandırma, özelleştirme, eğitim ve destek konularında sınırsız, süresiz ve sürdürülebilir hizmet sunmaya devam etmektedir.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

.tr Uzantılı Alan Adı Başvuruları

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.