linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24’deki Yenilikler

Bitrix24’deki Yenilikler

 Eylül ayı itibariyle Bitrix24’te pek çok özellik eklendi, yenilendi ve kullanıcı deneyimi iyileştirildi. Ücretsiz CRM Bitrix24 iş süreçlerinizi kolaylaştırmak, müşteri ilişkilerinizi yenilemek ve çalışanlarınızın performansını, karlılığınızı artırmak üzere geliştirilmiş pek çok araca sahiptir. En iyi CRM programları arasında yer alan Bitrix24’ün dünya çapında 5 milyondan fazla kullanıcısı mevcuttur.

Güncellenen ve yenilenen özellikleri ile Bitrix24 kullanımı çok daha kolay, hızlı ve keyifli bir hal alıyor.

Peki, Bitrix24’te Neler Yeni?

SMS Etkin Satışlar

bitrix24deki yenilikler icerik 1

Bitrix24 satış merkezi sayesinde ürün, bilgi, ödeme sayfalarına ve CRM web forumlarına bağlantılar içeren SMS mesajları göndermenizi sağlar.

Müşterileriniz bir ürünü hemen satın almak istediğinde faturanızı e-posta ile göndermenize ya da çevrimiçi mağazanıza link göndermenize gerek kalmaz. Müşterinize bir ödeme sayfasına bağlantı içeren bir SMS mesajı gönderebilirsiniz. Böylece müşterileriniz bağlantıyı takip eder ve ödeme işlemine devam edebilir.

Yeni Bitrix24 Planı

bitrix24deki yenilikler icerik 2Bitrix24 fiyatlandırma

grafiğinde ve ücretsiz planlarda değişiklikler yapıldı. Bitrix24 planlarına Proje + planı eklendi. Bitrix24 Proje + planı; proje yöneticileri, proje yönetiminde araçlara ihtiyaç duyan kullanıcılar için ideal bir plandır.

Ücretsiz kullanıcılar için de bir takım değişiklikler söz konusu. Mevcut güncellemeler ile Bitrix24’te ücretsiz olan her şey ücretsiz kalmaya devam ediyor ve aynı şekilde modüller de sınırsız kullanılmaya devam ediyor. Ancak lead, deal, contact ve görevler için ücretsiz Bitrix24 kullanıcılarına sınır getirildi. Belirli bir limiti geçen kullanıcılar eski verilerini silmek ya da Bitrix24 planlarını yükseltmek zorunda kalacaklar.

Yeni planlar ve yapılan güncellemeler ile hem ücretli hem de ücretsiz Bitrix24 kullanıcıları daha hızlı ve verimli çalışabilecekler.

Bitrix24 Yeni Ağ Profili Sayfa Tasarımı

bitrix24deki yenilikler icerik 3

Bitrix24 Ağ profili sayfası, oluşturulan ya da kullanıcı olarak davet edilen bütün Bitrix24 hesaplarının görüntülenebileceği ve yönetilebileceği bir alandır. Bağlı olan tüm Bitrix24 hesaplarında Bitrix24 profilinizi düzenleyebilir ve sadece tek bir tıklamayla yöneticiniz, davet ettiğiniz herhangi bir Bitrix24 hesabına erişebilirsiniz.

Yeni bir Bitrix24 profili rastgele bir hesap adı ile oluşturulur. Yöneticiler Bitrix24 hesabını sadece bir kez yeniden isimlendirebilirler. Bir telefon numarası ya da e-posta kullanarak Bitrix24 Ağ profilinize giriş yapabilmek için bir telefon numarası ve e-posta ekleyebilirsiniz. Telefon numarasını ve e-postayı düzenlerken bütün Bitrix24 hesaplarınızın profilleri için güncelleyebilirsiniz.

Sosyal medya profillerinizi Bitrix24 Ağ profiline bağlayabilirsiniz.

Saatlik Bordro Hesaplayıcısı Şimdi Bitrix24’in İçinde

bitrix24deki yenilikler icerik 4

Saatlik işçilere güvenen pek çok işletme, çalışanlara belirli bir saat karşılığında ödeme yapar. Bitrix24’te artık bunu da yapabilirsiniz. Uygulama, oluşturulan zaman çizelgelerine göre maaş bütçesini hesaplamaya yardımcı olur.

Bu uygulama ile hem bireysel çalışanlar için hem de tüm departmanlar için belirli bir zaman dilimi içerisinde, zaman çizelgesi oluşturabilirsiniz. Oluşturulan zaman çizelgesi DOCX formatına indirilebilir ya da üçüncü taraf servislerle entegre edilmek üzere CSV formatına aktarılabilir.

Bitrix24 saatlik bordro hesaplayıcısı sadece Bitrix24 Plus, CRM +, Standart ve Profesyonel planlar ile çalışır. Uygulama için çalışanların bir masaüstü istemcisi kullanmaları gerekir.

Bitrix24 WooCommerce Entegrasyonu

bitrix24deki yenilikler icerik 5

Eğer WooCommerce ile çalışan bir web mağazası kullanıyorsanız Bitrix24’ü WooCommerce ile entegre edebilirsiniz. Bu uygulama ile tüm siparişlerinizi CRM anlaşmalara yönlendirebilir ve dışa aktarabilirsiniz.

WooCommerce WordPress’e ait sanal bir mağaza eklentisidir.

Bitrix24 Satış Tünelleri

bitrix24deki yenilikler icerik 6

Pek çok şirket katma değerli hizmetlerinin yanı sıra müşterilerine başka ürünler de sunmaktadır. Bitrix24’te her bir ek hizmet, hizmetin aşamaları, çalışma prensipleri, hedefleri ayrı birer satış hattı ve satış hunisidir. Bitrix24 Satış Tüneli, ayrı satış hunilerini kolay ve hızlı biçimde kontrol etmenize, birbirine bağlamanıza yardımcı olur.

Bitrix24 CRM Kanban Özelleştirme

bitrix24deki yenilikler icerik 7

Kanban, müşteri tabanınız ile çalışmanın en basit biçimde görselleştirilmiş metodudur. Bitrix24 kanban görünümünde özelleştirme seçenekleri sunarak çalışmalarınızı daha da iyi ir hale getiriyor.

Hızlı oluşturma formu ile kanbana doğrudan yeni müşteri adayı ya da anlaşmalar oluşturabilirsiniz. Hızlı görünüm formunu da yapılandırabilirsiniz.

Bitrix24 Line Entegrasyonu

bitrix24deki yenilikler icerik 8

Bitrix24 ile Line uygulamasını entegre edebilirsiniz. Müşterileriniz Line uygulaması üzerinden sizinle iletişime geçtiğinde, Bitrix24’te her müşteri için otomatik olarak müşteri adayı oluşturulur. Mesajlaşma dosyaları Bitrix24’ün şirket sürücüsünde ayrı bir genel klasörde muhafaza edilir.

Bitrix24 Çalışanlar Listesi

bitrix24deki yenilikler icerik 9

Kullanıcılar ile ilgili tüm bilgileri çalışanlar bölümünde Bitrix24 hesabınızda görüntüleyebilirsiniz. Bununla birlikte işe alınan ya da işten çıkarılan çalışanların, extranet kullanıcılarının listesini görüntülemek için filtreleri kullanabilirsiniz.

Çalışanlar listesini Microsoft Excel’e aktarabilir ya da Microsoft Outlook ile CardDAV’ı destekleyen uygulamalar ile senkronize edebilirsiniz.

*Çalışanların listesini senkronize etmek için Outlook 2007 sürümü ya da daha yenisi gerekir.

Bitrix24 ile ilgili merak ettiğiniz, destek ve eğitim hizmeti almak istediğiniz her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bitrix24 kullanıcıları Türkiye’de GLOBALNET ile güvende! İş süreçlerinizi daha kolay yönetmek ve müşteri ilişkilerinizi iyileştirmek, verimliliğinizi artırmak için siz de Bitrix24’ü hemen deneyin.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.