linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 Yeni Özellikler

Bitrix24 Yeni Özellikler

Müşteri ilişkileri yönetimi CRM ve iş süreçleri yönetimi BPM yazılımlarını bir arada kullanıcılarına sunan Bitrix24 araçlarını ve özelliklerini her geçen gün yenilemeye devam ediyor. Bitrix24, iş süreçlerini dijitale taşımanın ve tüm süreçleri, verileri tek bir yerden yönetebilmenin, denetlemenin, takip edebilmenin en etkili yollarını bir arada sunuyor.

Bitrix24 sürekli güncellenen ve yenilenen özellikleri ile kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor.

Bitrix24’e eklenen bir takım yeni özellikler;

Bitrix24 Start+ Planı Çıktı

bitrix24 start plani cikti resim

Bitrix24, mikro işletmeler için yeni deneme planını duyurdu. Bir ya iki kişinin kullanabileceği Start + planı, CRM sistemine ya da bir web sitesine ihtiyaç duyan işletmeler için yeterli çözümler sunmaktadır.

Bitrix24 ücretsiz CRM kullanıcılarından fazla sayıda kişi Start + planına geçiş yaptığı takdirde bu plan, Bitrix24 programının kalıcı bir parçası olarak kalacaktır.

Planınızı, Start+ planından herhangi başka bir plana yükseltebilir ya da düşürebilirsiniz. Bitrix24 planlarına yeni bir deneme planı eklerken en önemlisi ücretsiz planda hiçbir değişiklik yapmadı.

WeChat Bitrix24 Entegrasyonu

wechat bitrix24 entegrasyonu resim

WeChat Messenger’dan iletilen müşteri istek ve taleplerini Bitrix24 hesabınız içerisinde muhafaza edebilirsiniz.

WeChat uygulamasını Bitrix24 ile entegre etmek ve kullanmaya başlamak için öncelikle resmi bir WeChat hesabı oluşturmanız gerekir. Bu uygulamaya kaydolmak tamamen ücretsizdir ancak kullanıcıların yalnızca doğrulama için ödeme yapmaları ve bu doğrulama işlemimi yılda bir kez tekrarlamaları gerekmektedir.

WeChat resmi hesabı başarılı bir biçimde onaylanan kullanıcılar, WeChat ile Bitrix24’ü bağlayabilirler. Bitrix24 ile müşterilerinize ait verilere, anlaşmalara, dosyalara dilediğiniz her zaman, istediğiniz her yerden ulaşabilirsiniz.

Görevler İçin Son Tarih ve Takvim Görünümü

gorevler icin son tarih ve takvim gorunumu resim

Bitrix24 ile çalışmak ve görevleri, projeleri takip etmek ve tüm bunları zamanında bitirmek ve ilgili departmana iletmek çok kolay. Bitrix24 görev yönetimi araçları iş verimliliğinin artmasında oldukça önemli bir rol oynar.

Bitrix24, çalışanların görev sürelerini düşünerek strese girmemeleri için iki farklı seçenek sunar. Son tarih ve takvim görünümü ile sizin sorumluluğunuzdaki tüm görevlerin son tarihlerini görselleştirebilir ve hangi göreve öncelik vermeniz gerektiğini görebilirsiniz.

Görevler için takvim görünümü ile hem yakın zamanda tamamlamanız gereken hem de uzun vadeli görevleri görebilir ve planınızı bu doğrultuda gerçekleştirebilirsiniz. Son tarihi belli olan bir görev oluşturmak için takvimde bir güne tıklayabilir ve son tarihini değiştirmek istediğiniz görevleri sürükleyerek farklı bir güne taşıyabilirsiniz.

Bitrix24 Görevler İçin Yeni Kontrol Listeleri

bitrix24 gorevler icin yeni kontrol listeleri resim

Bitrix24 görev kontrol listeleri, bir görevi yerine getirirken ya da bir projeyi tamamlarken tutarlı ve eksiksiz biçimde çalışmanıza yardımcı bir araçtır.

Kapsamlı ve detaylı olarak tasarlanmış kontrol listeleri ile görevleriniz ve projeleriniz üzerinde daha verimli bir biçimde çalışabilir, iş verimliliğinizi artırabilirsiniz. Bu güncelleme ile birlikte artık her bir öge için dosya, katılımcı, gözlemci ve kontrol listesi ekleyebilirsiniz. Bununla birlikte tek bir görev içerisinde birden fazla sayıda denetim listesi oluşturabilir ve bu denetim listesi ögeleriyle grup işlemlerini yönetebilirsiniz.

Bitrix24’te sayısız kontrol listesi oluşturabilirsiniz. Yeni bir kontrol listesi oluşturmak için “Kontrol Listesi” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Bitrix24 Whatsapp Entegrasyonu

bitrix24 whatsapp entegrasyonu resim

WhatsApp uygulamanıza gelen müşteri taleplerini Bitrix24 hesabınızda tutmak ve buradan yönetmek ister misiniz? Bitrix24 ve WhatsApp entegrasyonu ile artık bu mümkün. Bitrix24 ile WhatsApp entegrasyonunu nasıl yapacağınız hakkında daha detaylı bilgi istiyorsanız https://helpdesk.bitrix24.com/open/10222132/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bitrix24’te Mobil Görevler

bitrix24te mobil gorevler resim

Görevler için bir sayaç, hızlı eylem menüsü ve daha pek çok özellikle yeni mobil görevler güncellendi. Mobil görevler ile işlerinizi, projelerinizi zamanında yetiştirebilir ve iş verimliliğinizi artırabilirsiniz.

Bitrix24 iş süreçlerinize ait her şey her an yanınızda! Görevleri, çalışanları, projeleri ve daha pek çok şeyi mobil cihazlarınızdan da takip edebilmek işlerinizi çok kolaylaştıracak.

Bitrix24 ile ilgili merak ettiğiniz her konuda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bitrix24 Türkiye Gold Partner İş Ortağı GLOBALNET lisans, kurulum, yapılandırma, özelleştirme, eğitim, destek ve danışmanlık hizmetleri ile müşterilerinin memnuniyetini sağlamaya devam etmektedir.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.