linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 Worktime (Çalışma Zamanı) 2.0 Çıktı

Bitrix24 Worktime (Çalışma Zamanı) 2.0 Çıktı

 İş süreçlerinizi ve müşteri ilişkilerinizi yönetmenize yardımcı araçlar sunan Bitrix24’e yeni özellikler ve araçlar eklenmeye devam ediyor. Şimdi Bitrix24 Worktime 2.0 çıktı. Bitrix24 worktime özelliği ile iş yerinde disiplini sağlamak geleneksel yöntemlere kıyasla çok daha kolay, çok daha etkili.

Bitrix24 ile sadece iş süreçlerinizi değil, zamanınızı da siz yönetirsiniz.

Bitrix24 Worktime’da çalışanlara ait günlük raporları görüntülemek son derece kolay. Çalışma saatleri, mola süreleri, çalışma günü süreleri, şirket içi genel ya da kişisel aksamalar gibi ayrıntılı istatistikleri sadece bir tık ile görüntüleyebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak iş günleri filtresini hem hızlı hem de etkili bir arama için kullanabilirsiniz.

bitrix24 worktime calisma zamani 2 0 cikti resim 1

Worktime seçeneğine Bitrix24 hesabınızda ‘Zaman ve Raporlar’ bölümünden ulaşabilirsiniz. Burada düzenli çalışanlar yalnızca kendi çalışma saatlerini görebilirler. Bir bölüm yöneticisi hem kendi çalışma saatlerini hem de astlarının çalışma zamanını görebilir. Yönetici ise herhangi bir kullanıcıya ait çalışma zamanını görebilir. Çalışma programlarına erişim için erişim izinleri yapılandırılabilir.

Zaman yönetim panelinde yeni bir görev ekleyebilir ya da mevcut görevlerinizden birini seçebilirsiniz. Herhangi bir görevde zaman izleme seçeneği etkin ise zaman izleyiciyi başlattıktan sonra, bu görevde harcanan zaman gösterilir.

*Worktime izleme seçeneği sadece Bitrix24 Profesyonel Plan kullanıcıları için açıktır.

bitrix24 worktime calisma zamani 2 0 cikti resim 2

Bitrix24 İle iş Süreçlerinde Etkili Zaman Yönetimi

İş süreçlerinde proje ve zaman yönetimi hem yöneticiler için hem de çalışanlar için oldukça önemlidir. Zamanı verimli kullanmak, projeleri ve görevleri belirlenen zamanda tamamlamak, çalışma saatlerinin etkin bir biçimde kullanılması her zaman başarılı bir biçimde sağlanamayabilir.

En gelişmiş CRM programlarından biri olan Bitrix24 iş süreçlerinizi planladığınız şekilde ve zamanda tamamlamanız için gerekli zaman yönetimi araçlarını da sunar. Çalışanlarınızın günlük raporlarını, kullandıkları izinleri, ne kadar ve ne zaman mola kullandıklarını Bitrix24 üzerinden görebilir ve takip edebilirsiniz. Daha da önemlisi daha etkin zaman kullanımı için bu ayarları yapılandırabilirsiniz.

İşe başlama ve işi bırakma saatlerini kontrol etmek, takip etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Üstelik çalışanlarınıza ait zaman yönetimi verilerine istediğiniz her yerden ve her zaman ulaşabilirsiniz. Ofis dışındayken bile her an süreçlerinizi, çalışanlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Bitrix24 ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ve iş süreçlerinizi Bitrix24’e taşımak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. GLOBLANET Bitrix24 kurulum, yapılandırma, özelleştirme, eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunmakta ve profesyonel bir ekip ile müşterilerinin memnuniyetini sağlamaktadır.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.