linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 WeChat Entegrasyonu

Bitrix24 WeChat Entegrasyonu

En iyi CRM programı hangisi?” diye arama yapanların tercihi olan ve kullanıcılarına sıradan bir CRM’den çok daha fazlasını sunan Bitrix24 son derece işlevsel özelliklere sahiptir. Bitrix24 ile tüm iş süreçlerinizi, müşteri ilişkilerinizi ve iş süreçlerinize ait tüm süreçlerinizi tek bir yerden yönetebilir ve istediğiniz veriye, istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Bitrix24 entegrasyonlarına her geçen gün yeni uygulamalar eklenmeye devam ediyor. Yeni eklenen entegrasyonlardan biri de WeChat uygulaması. WeChat uygulamasını Bitrix24 hesabınıza bağlayabilir ve WeChat üzerinden gelen müşteri isteklerini direkt Bitrix24 hesabınız içinde yönetebilir ve saklayabilirsiniz.

WeChat Nedir?” sorusunun cevabını merak eden pek çok kişi olabilir. WeChat, insanların iletişim kurmalarına yardımcı olmayı amaçlayan mobil uygulamadır. Çin’de geliştirilen bu uygulama 2011 yılının Ocak ayında, 8 kişilik bir ekip ile hayata geçirilmiştir.

WeChat, Çin’de pek çok kişi tarafından kullanılan sosyal medya uygulamaları arasında yer almakta ve Türkiye’de kullanımı yayınlaşmaya başlamaktadır. Şimdi WeChat ve bitrix24 entegrasyonu ile işlerinizi kolaylaştırabilir ve müşterilerinizle daha kolay iletişime geçebilirsiniz.

Bitrix24 Rest API

Bitrix24 Rest API’sine erişim ücretsiz ve sınırsızdır. Bitrix24 API, bitrix24 Bulut hizmeti için uygulamalar oluşturmak üzere tasarlanmıştır.

CRM, çalışma grupları ve projeler (sosyal ağ grupları), veri depolama, bildirimler ve etkinlik akışı, görevler, kullanıcılar ve departmanlar, takvimler ve telefon için açıktır.

Rest API yöntemlerinin üçüncü taraf uygulamalar tarafından kullanılması için, belirli bir uygulamanın Bitrix24 Market’e kayıtlı olması gerekmektedir.

Bitrix24 ile iş süreçlerinizi dijitale taşımak ve süreçlerinizin daha kolay yönetilebilir, takip edilebilir olmasını sağlamak için GLOBALNET ile iletişime geçebilirsiniz.

GLOBALNET Bitrix24 Gold Partner iş ortağı olarak Bitrix24 lisans, eğitim, kurulum, yapılandırma, özelleştirme, eğitim, danışmanlık ve destek hizmetleri sağlamaktadır. Siz de Bitrix24 kullanan memnun müşterilerimizden biri olmak için zaman kaybetmeyin.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

.tr Uzantılı Alan Adı Başvuruları

Ankara E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.