linkedin

GLOBALNET ile GÜVENdesiniz.

Bitrix24 Ücretsiz Görüntülü Konferans ve Çevrimiçi Toplantılar

Bitrix24 Ücretsiz Görüntülü Konferans ve Çevrimiçi Toplantılar

Ücretsiz CRM yazılımı Bitrix24, iş süreçlerinizi istediğiniz her yerden ve her zaman yönetebilmenize imkan sağlar. Bitrix24, müşteri yönetimi, görevler ve projeler, müşteri desteği, iç iletişim ve e-ticaret için onlara araca sahiptir. Bitrix24, sadece müşteri ilişkileri yönetimini değil; iş süreçlerinizi de etkin bir biçimde yönetebilmenize, takip edebilmenize yardımcı olur.

Bitrix24’te müşterilerinize ve çalışanlarınıza ait tüm verileri tek bir yerde toplayabilir ve istediğiniz her yerden her zaman bu verilere erişim sağlayabilirsiniz.

Teknolojinin gelişmesi ile değişen iş süreçlerine Bitrix24 ile uyum sağlamak düşündüğünüzden bile daha kolay olabilir.

Bitrix24: İşlevsel Bir Görüntülü Konferans Programı

Zamandan ve mekandan bağımsız biçimde çalışırken başarıyı ve verimliliği artırmak çok önemlidir. Bunun içinse iletişimi her an sağlamak ve süreci, projeleri takip etmek gerekir. Bitrix24’ün oldukça gelişmiş video konferans ve görüntülü sohbet özelliği mevcuttur.

Bitrix24 üzerinde etkinlik akışından veya takvimden istediğiniz zaman dilimi için toplantılar düzenleyebilirsiniz. Toplantıya davet edilmiş her bir kişi daveti onaylar ya da reddedebilir. Toplantı davetini kabul ettiğinde ise toplantı, otomatik olarak katılımcının takvimine eklenir.

Üstelik sadece ekip üyelerinizle değil, müşterilerinizle ya da extranet aracılığıyla harici katılımcılarla da toplantılar düzenleyebilirsiniz.

Bitrix24, en popüler ücretsiz video konferans programları arasında yer alır. Video görüşmeleri sırasında grup sohbeti ya da anlık mesajlaşmaya devam edebilirsiniz.

HD video konferans, mobil video konferans, ekran paylaşımı özelliği de mevcuttur. Bitrix24 mobil uygulaması ile mobil kullanıcılar birbirleri ile toplantı yapabilirler.

Video konferans programları arıyorsanız, mutlaka Bitrix24’ü denemelisiniz.

Bitrix24 herkesin iletişim kurabileceği, görevler ve projeler üzerinde işbirliği yapabileceği, müşteri verilerini ve ilişkilerini yönetebileceği bir işbirliği platformudur. Bitrix24 video konferans, bu yazılımın sadece bir özelliğidir. Dosyaları paylaşabilir, gruplar ve grup görevleri oluşturabilir, belgeler üzerinde iş birliği yapabilir ve çok daha fazla özelliği kullanabilirsiniz.

Siz de işte verimliliğinizi artırmak ve ekibinizle iletişim halinde olarak gelişmek istiyorsanız Bitrix24 aradığınız CRM programı olabilir. GLOBALNET Bitrix24 Gold Partner İş Ortağıdır ve katma değerli hizmetleri ile müşterilerinin memnuniyetini sağlamaya devam etmektedir.

Sosyal Medyada Paylaş

BLOG (HABER, DUYURU ve YAZILAR)

Sigorta Acentelerine Özel Kurumsal E-Posta, Web Sitesi Hizmetleri

Özel Fırsatlar

Sigorta Acenteleri İçin Kurumsal E-posta Zorunluluğu

Hisar Hospital Intercontinental Bitrix24 CRM Çözümleri ve Uygulama Yazılımları Konusunda GLOBALNET’i Tercih Etti.

Bitrix24 CRM İle Dijitalleşme Sürecinizi Hızlandırın: Özel İndirim Fırsatı

Bitrix24 CRM Nedir?

SEM Nedir?

TÜMAD Madencilik Web Sitesi Yayına Alındı

Blockchain Nedir?

Adres

TÜRKİYE : Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa, İzmit ve diğer illerden bize ulaşın.

Telefon

+90 532 111 66 04 | +90 850 304 99 00
+90 312 473 88 80 | +90 312 473 88 83
GLOBALNET® Bütün Hakları Saklıdır.©
GLOBAL İnternet Teknolojileri Ltd. | GLOBALNET Yazılım Tic.Ltd.Şti.